KOE TÄYSIN UUSI PREMIUM!

Nauti omasta ajastasi

Fit24 Premium-kuntosali palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Käytössäsi on Technogymin laadukkaat painopakkalaitteet, paljon levypainolaitteita, erilliset kyykkypaikat, painonnostoalue, runsaasti cardiolaitteita mm. porraskone sekä uutuutena ATX® FUNCTIONAL RIG -crossikehikko!

PREMIUM-asiakkuus 59€/4vk

Kattava ja ainutlaatuinen harjoittelukokonaisuus, joka sisältää Fit24 Premium- ja Xpress-kuntokeskusten käytön 24/7. Kuntosalien lisäksi korttiin kuuluu myös ryhmäliikuntatunnit sekä Mywellness-sovellus.

Premium-asiakkuudella kerrytät rahanarvoisia etuja!

Kehitämme kanta-asiakasohjelmaamme jatkuvasti hankkimalla mm. yhteistyökumppaneita.

Kanta-asiakkaana ansaitset ilmaisia InBody-kehonkoostumusmittauksia, jopa -15% hinnanalennuksen mm. fysioterapia-, hieronta- ja Personal Training-palveluihin, asiakkuuden tauotusmahdollisuuden sekä muita jatkuvasti kasvavia etuja ja hinnanalennuksia. Fit24 Kanta-asiakkuus kuuluu automaattisesti Premium-asiakkuuteen.

Tarvitsetko apua kuntosaliharjoitteluun tai kaipaatko kehonhuoltoa?

Tarjoamme myös ensiluokkaiset hieronta-, fysioterapia- ja Personal Training -palvelut. Tutustu liikuntapalveluihimme alta!

Fit24 Fysioterapia

Meille pääasioita ovat kehosi terveydestä, huoltamisesta ja toimintakyvystä huolehtiminen. Tästä syystä tarjoamme myös ensiluokkaista fysioterapiaa molemmissa toimipisteissä.

Lue lisää

Fit24 Hieronta

Oletko jumissa? Anna hetki aikaa itsellesi! Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla.

Lue lisää

Fit24 Personal Training

Valmennuksessa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Lue lisää

Palvelut

NAUTI OMASTA AJASTASI

Lue lisää

Asiakkuuden tai treenikortin ostat näppärästi Fit24 Klaukkala -sovelluksella!

1) LATAA Fit24 Klaukkala -sovellus App Storesta tai Google Playsta​​​​​​​

2) OSTA asiakkuus tai treenikortti sovelluksella

3) KÄYTÄ sovellusta kulkuavaimena ja pääset starttaamaan treenit heti!