Uusi asiakastieto/laskutusjärjestelmä ja Fit24 App

Uusi järjestelmä mahdollistaa paljon hienoja ominaisuuksia. Iso uutuus on Fit24 sovellus, joka julkaistaan Appstoressa ja Google Play-kaupassa tammikuussa 2021. Sovelluksen kautta voit esimerkiksi tehdä varauksia palveluihimme tai voit käyttää sitä kulkuavaimena!

Olemme ottaneet käyttöön uuden verkkokaupan ja asiakashallintajärjestelmän. Uusi järjestelmä mahdollistaa meille paljon teknisiä ratkaisuja, joiden avulla voimme palvella teitä jatkossa entistä monipuolisemmin.

Nyt tarvitsemmekin teidän apuanne, jotta homma saadaan vietyä maaliin asti: Ensinnäkin, tarkistathan seuraavan tulevan Fit24 laskusi, että se on oikein. Ja toiseksi: Käythän testaamassa oman kulkuavaimesi salin ovessa, että se toimii. Kiitos!

HUOM! Asiakastieto-/laskutusjärjestelmän vaihdon vuoksi kaikki tammikuun laskut on lähetetty 8.1.2021. Laskujen eräpäivä on 15.1.2021. Jatkossa laskut tulevat uuden järjestelmän kautta kaksi viikkoa ennen eräpäivää. On mahdollista, että laskuissa on järjestelmäsiirroista johtuvia virheitä. Jos huomaat omassa laskussasi virheitä, niin ilmoitathan meille siitä laskutus@fit24.fi osoitteeseen, kiitos! Kaikki virheet korjataan mahdollisimman pian.

Pahoittelemme uuden järjestelmän käyttöönotosta aiheutuvaa mahdollista haittaa!

Sovelluksessa voidaan jakaa mm. treenivideoita ja -ohjelmia, live-striimejä, ravintovinkkejä sekä muita liikunnan digitaalisia palveluita. Sovelluksesta näet myös tarvittaessa kaikki omaan asiakkuuteesi liittyvät tiedot. Sovelluksen käyttö vaatii rekisteröitymisen.