Mywellness

Premium -asiakkuudella käytössäsi on Mywellness -treenisovellus

Premium-asiakkuudella saat käyttöösi Mywellness-sovelluksen! Premium-kuntosalilla on käytössä MyWellness Cloud-system älyteknologialla varustettu järjestelmä, johon tallennetaan henkilökohtaiset saliohjelmat ja joka opastaa koko harjoittelun ajan, tallentaa tehdyn suorituksen tiedot ja antaa palautteen välittömästi harjoittelun jälkeen; kuin sinulla olisi henkilökohtainen valmentaja aina mukanasi.​​​​​​​

Mywellness Cloud mahdollistaa treeniohjelmien seuraamisen milloin ja missä vain sovelluksen kautta omasta puhelimestasi. Järjestelmä mahdollistaa myös paljon muita lisäominaisuuksia, joilla tehostat treeniäsi ja sen seurantaa.

Mywellness -tilisi saat aktivoitua henkilökunnalta saadun sähköpostilinkin kautta. Tilille kirjautumalla pääset näkemään oman harjoitus- ja testihistoriasi. Voit lisätä sovellukseen suorituksiasi myös ryhmäliikuntatunneiltamme. Lisäksi voit lisätä ohjelmaan harjoitukset, joita ei suoriteta kuntosalilla, esimerkiksi juoksulenkin.

Voit siis yhdistää mywellness-tilisi muihin käyttämiisi hyvinvointisovelluksiin. Näin pystyt tallentamaan kaiken hyvinvointiisi liittyvän yhdessä palvelussa! Sovellus keskustelee mm. HealthAppin, Runkeeperin, Garminin, Polarin, Fitbitin ja MyFitnessPalin kanssa. Myös Premium -kuntokeskuksessa otetut InBody-mittaustulokset on mahdollista tallentaa suoraan omiin tietoihin.

Tili toimii samalla myös aktiivisuuden mittarina, joka motivoi joka viikko täyttämään oman viikkotavoitteesi. Aktiivisuuttasi seuraat MOVE -pisteiden avulla. Lähes kaikki fyysinen aktiivisuus kerryttää MOVE -pisteiden määrää: Mitä korkeampi intensiteetti, sitä enemmän MOVEja. Hyvä aktiivisuustavoite on 1000 MOVE -pistettä/päivä.

Mywellness tarjoaa myös joka viikko päivittyvän Fit24 Trainerin laatiman treeniohjelman (3 eri vaikeusastetta) suoraan älypuhelimeesi!

MyWellness -tiliä pystyt käyttämään puhelimella, tabletilla tai pöytäkoneella.

Pyydä linkki Mywellness-sovelluksen lataamiseen (Premium-asiakkuus) asiakaspalvelusta.