Jumppatunnin varaaminen

Varaa paikka ryhmäliikuntaan sovelluksen alavalikosta "Jumpat".

Tunnin varaaminen

Ryhmäliikuntatunneille tulee aina ilmoittautua. Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta. Kun saavut kuntokeskukseen ja näytät kulkuavaimesi ovilukijaan tai kuljet ovista Fit24 Klaukkala -sovelluksella, kuittaat itsesi samalla tunnille.

Mikäli tunti on täynnä, voit laittaa itsesi jonoon. Saat Fit24 Klaukkala -sovellukseesi viestin, kun tunnilta vapautuu paikka. Jos et ota jonottamaasi paikkaa vastaan, muistathan perua varauksesi.

Kaikki tuntimuutokset päivittyvät suoraan varausjärjestelmään.

Tunnin peruminen

Mikäli et pääse osallistumaan varatulle ryhmäliikuntatunnille, peru varaus. Varauksen pystyy perumaan varausjärjestelmässä viimeistään tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua. Mikäli et saavu tunnille tai et kuittaa itseäsi tunnille kolmesti (eli kulje kulkuavaimella TAI sovelluksella ovesta), menevät varaustunnuksesi lukkoon viikon ajaksi.

Tuntikuvaukset

Tervetuloa mukaan iloiseen ryhmäliikuntaan toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä, monipuolisella lukkarilla sekä osaavien ja innostavien ohjaajien ohjaukseen!

Ryhmäliikuntasali on täysin uudistettu. Uusi sali on toimivampi ja tarjoaa liikkujille monipuolisempia treenimahdollisuuksia.

Ryhmäliikuntasali on käytössäsi ympäri vuorokauden omatoimisia treenejä varten. Sali on täydentynyt myös runsaalla toiminnallisella kalustolla.

Ryhmäliikuntasaliin on tullut mm. ATX® FUNCTIONAL RIG -crossikehikko, joka vie mm. Fit24 CROSS tunnit täysin uudelle tasolle! Fit24 CROSS on Fit24 Kuntokeskuksen oma konseptoitu treeni ja tehokas toiminnallinen tunti, joka kehittää samanaikaisesti voimaa, kestävyyttä, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja nopeutta.