Fit24 Premium

Nauti omasta ajastasi

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita, vapaita painoja sekä toiminnallinen crossikehikko. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Premium-kuntosali palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Sinulla tarvitsee olla vain oikea asenne; jatketaan siitä sitten yhdessä! Kuntosali on huippuilmastoitu, kokonaisuudessaan katutasossa ja cardiotilan puolelta koko seinän matkalta suurta ikkunaa ja korkeaa tilaa. Kuntosali on laitteiston puolesta suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus on mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen.

Käytössäsi on Technogymin laadukkaat painopakkalaitteet, paljon levypainolaitteita, erilliset kyykkypaikat, painonnostoalue, runsaasti cardiolaitteita mm. porraskone sekä uutuutena ATX® FUNCTIONAL RIG -crossikehikko!

Kaikki ryhmäliikuntatunnit pidetään Premium-keskuksen ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysaleissa. Samasta toimipisteestä löydät myös fysioterapia-, akupunktio- ja hierontapalvelut. Meille siisteys on erittäin tärkeää ja Fit24 kuntokeskuksissa siivotaan jokaisena arkipäivänä.

Kuntokeskus sijaitsee Kauppakeskus Brunnissa, osoite Isoseppälä 14 Klaukkala.