Fit24 Premium

Nauti omasta ajastasi

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Premium-kuntosali palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Sinulla tarvitsee olla vain oikea asenne; jatketaan siitä sitten yhdessä! Kuntosali on huippuilmastoitu, kokonaisuudessaan katutasossa ja cardiotilan puolelta koko seinän matkalta suurta ikkunaa ja korkeaa tilaa. Kuntosali on laitteiston puolesta suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus on mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen.

Käytössäsi on Technogymin laadukkaat painopakkalaitteet, paljon levypainolaitteita, erilliset kyykkypaikat, painonnostoalue, runsaasti cardiolaitteita mm. porraskone sekä uutuutena ATX® FUNCTIONAL RIG -crossikehikko!

Asiakaspalvelupiste palvelee Premium-keskuksessa. Kaikki ryhmäliikuntatunnit pidetään Premium-keskuksen ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysaleissa. Samasta toimipisteestä löydät myös fysioterapia-, akupunktio- ja hierontapalvelut. Meille siisteys on erittäin tärkeää ja Fit24 kuntokeskuksissa siivotaan jokaisena arkipäivänä.

Kuntokeskus sijaitsee Kauppakeskus Brunnissa, osoite Isoseppälä 14 Klaukkala.

Nyt
Viikko
Kuntosalilla 6 ihmistä
2 / 50
Lihaskunto
2 / 35
Ryhmäharjoittelu
1 / 15
Aerobinen
0 / 3
Toiminnallinen
1
Ei laitteilla
Katso ennuste seuraaville tunneille
Kuntosalin täyttöaste lähitunteina
0%
NYT
0%
+1h
0%
+2h
0%
+3h
ma
ti
ke
to
pe
la
su
Sinun tarvitsee vain saapua salille ja treeni odottaa taskussasi!

Kuukausitreenit

Premium-asiakkuudella saat joka kuukausi päivittyvät Fit24 Trainerin laatimat kuntosaliohjelmat Mywellness-sovellukseen!

Lue lisää

Palvelut

NAUTI OMASTA AJASTASI

Lue lisää

Fit24 Xpress

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, vapaaharjoittelutilaa sekä toiminnallista kalustoa.

Lue lisää

Liity Fit24 Kanta-asiakkaaksi hankkimalla Premium-asiakkuus!

Fit24 Kuntokeskuksen kanta-asiakkaana saat mahtavat edut, jotka kasvavat asiakkuuden keston mukaan! Kanta-asiakkaana saat mm. ilmaisia inbody-mittauksia, alennusta liikunta- ja hyvinvointipalveluista sekä muita rahanarvoisia etuja!

Lue lisää