Fit24 Premium

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Premium-kuntosali palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Sinulla tarvitsee olla vain oikea asenne; jatketaan siitä sitten yhdessä! Kuntosali on huippuilmastoitu, kokonaisuudessaan katutasossa ja cardiotilan puolelta koko seinän matkalta suurta ikkunaa ja korkeaa tilaa. Meille siisteys on erittäin tärkeää ja Fit24 kuntokeskuksissa siivotaan jokaisena arkipäivänä.

Premium-kuntosalilta löytyy mm. suosittu Technogymin porraslaite sekä kattavasti erilaisia cardio- ja lämmittelylaitteita.


PERSONAL TRAINERIN KUNTOSALIOHJAUKSET

Premium-asiakkuuteen kuuluu automaattisesti kuntosaliohjelmat ja niiden päivitykset. Luomme sinulle yksilöllisen saliohjelman tavoitteiden, rajoitteiden ja lähtötason perusteella.


Treeniohjelmien teossa istutaan PT:n kanssa ensin alas, jotta pystytään suunnittelemaan ohjelma juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Aikaa PT-tapaamiseen varataan tunti. Opit käyttämään Premium-kuntosalin älyteknologialla varustettuja laitteita ja ennen kaikkea opetamme sinulle turvalliset ja oikeaoppiset suoritustekniikat. PT luo treeniohjelman Mywellness Cloud -järjestelmään, jolloin pääset seuraamaan ohjelmaasi vaikka omalta älypuhelimeltasi. Treeniohjelman tekoa varten voit varata ajan suoraan asiakaspalvelustamme.

Asiakkuuksiin kuuluvissa kuntosaliohjauksessa teemme maksimissaan kaksijakoisia ohjelmia. Mikäli tarvitset yksityiskohtaisempaa opastusta, esimerkiksi painon pudotuksessa, liikkuvuuden parantamisessa tai motivaatiobuustia nykyiseen harjoitteluusi, käännythän Fit24 Valmennuspalveluiden puoleen.

Treeniohjelman teon voit ostaa myös erikseen hintaan 69€.MyWellness Cloud

Premium-kuntosalilla on käytössä MyWellness -system älyteknologialla varustettu järjestelmä, johon tallennetaan henkilökohtaiset saliohjelmat, ja joka opastaa koko harjoittelun ajan, tallentaa tehdyn suorituksen tiedot ja antaa palautteen välittömästi harjoittelun jälkeen; kuin sinulla olisi henkilökohtainen valmentaja aina mukanasi.

Mywellness Cloud mahdollistaa treeniohjelmien seuraamisen milloin ja missä vain, vaikkapa sovelluksen kautta omasta puhelimestasi. Järjestelmä mahdollistaa myös paljon muita lisäominaisuuksia, joilla tehostat treeniäsi ja sen seurantaa. Sovellus on ilmainen.

MyWellness -tiliä pystyt käyttämään kuntokeskuksen älyavaimella, puhelimella, tabletilla tai pöytäkoneella.

Mywellness -tilisi saat aktivoitua henkilökunnalta saadun sähköpostilinkin kautta. Tilille kirjautumalla pääset näkemään oman harjoitus- ja testihistoriasi. Voit lisätä sovellukseen suorituksiasi myös ryhmäliikuntatunneiltamme. Lisäksi voit lisätä ohjelmaan harjoitukset, joita ei suoriteta kuntosalilla, esimerkiksi juoksulenkin.

Voit siis yhdistää mywellness-tilisi muihin käyttämiisi hyvinvointisovelluksiin. Näin pystyt tallentamaan kaiken hyvinvointiisi liittyvän yhdessä palvelussa! Sovellus keskustelee mm. HealthAppin, Runkeeperin, Garminin, Polarin, Fitbitin ja MyFitnessPalin kanssa. Myös Premium -kuntokeskuksessa otetut InBody-mittaustulokset on mahdollista tallentaa suoraan omiin tietoihin.

Tili toimii samalla myös aktiivisuuden mittarina, joka motivoi joka viikko täyttämään oman viikkotavoitteesi. Aktiivisuuttasi seuraat MOVE -pisteiden avulla. Lähes kaikki fyysinen aktiivisuus kerryttää MOVE -pisteiden määrää: Mitä korkeampi intensiteetti, sitä enemmän MOVEja. Hyvä aktiivisuustavoite on 1000 MOVE -pistettä/päivä.

Mywellness tarjoaa myös joka viikko päivittyvän Fit24 Trainerin laatiman treeniohjelman (3 eri vaikeusastetta) suoraan älypuhelimeesi!

Premium-kuntokeskuksen muut palvelut

Asiakaspalvelu palvelee Premium-keskuksessa arkipäivisin. Kaikki ryhmäliikuntatunnit pidetään Premium-keskuksen ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysaleissa. Samasta toimipisteestä löydät myös fysioterapia-, akupunktio- ja hierontapalvelut.

Palvelut

Sinä olet meille tärkeä!

Lue lisää

Fit24 Viikkotreenit

Premium-asiakkuudella saat joka viikko päivittyvät Fit24 Trainerin laatimat kuntosaliohjelmat viikoittain puhelimeesi.

Lue lisää

Fit24 Kanta-asiakkuus

Tervetuloa Fit24-etujen maailmaan!

Lue lisää