Fit24 Premium

Nauti omasta ajastasi

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Premium-kuntosali palvelee sinua 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä.

Sinulla tarvitsee olla vain oikea asenne; jatketaan siitä sitten yhdessä! Kuntosali on huippuilmastoitu, kokonaisuudessaan katutasossa ja cardiotilan puolelta koko seinän matkalta suurta ikkunaa ja korkeaa tilaa. Kuntosali on laitteiston puolesta suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus on mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen.

Käytössäsi on Technogymin laadukkaat painopakkalaitteet, paljon levypainolaitteita, erilliset kyykkypaikat, painonnostoalue, runsaasti cardiolaitteita mm. porraskone sekä uutuutena ATX® FUNCTIONAL RIG -crossikehikko!

Asiakaspalvelupiste palvelee Premium-keskuksessa. Kaikki ryhmäliikuntatunnit pidetään Premium-keskuksen ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilysaleissa. Samasta toimipisteestä löydät myös fysioterapia-, akupunktio- ja hierontapalvelut. Meille siisteys on erittäin tärkeää ja Fit24 kuntokeskuksissa siivotaan jokaisena arkipäivänä.

Kuntokeskus sijaitsee Kauppakeskus Brunnissa, osoite Isoseppälä 14 Klaukkala.

MyWellness Cloud

Premium-asiakkuudella käytössäsi on MyWellness Cloud -älyjärjestelmä, johon tallennetaan henkilökohtaiset saliohjelmat, ja joka opastaa koko harjoittelun ajan, tallentaa tehdyn suorituksen tiedot ja antaa palautteen välittömästi harjoittelun jälkeen; kuin sinulla olisi henkilökohtainen valmentaja aina mukanasi.

Mywellness Cloud mahdollistaa treeniohjelmien seuraamisen milloin ja missä vain, vaikkapa sovelluksen kautta omasta puhelimestasi. Järjestelmä mahdollistaa myös paljon muita lisäominaisuuksia, joilla tehostat treeniäsi ja sen seurantaa.

MyWellness -tiliä pystyt käyttämään puhelimella, tabletilla tai pöytäkoneella.

Mywellness -tilisi saat aktivoitua henkilökunnalta saadun sähköpostilinkin kautta. Tilille kirjautumalla pääset näkemään oman harjoitus- ja testihistoriasi. Voit lisätä sovellukseen suorituksiasi myös ryhmäliikuntatunneiltamme. Lisäksi voit lisätä ohjelmaan harjoitukset, joita ei suoriteta kuntosalilla, esimerkiksi juoksulenkin.

Voit siis yhdistää mywellness-tilisi muihin käyttämiisi hyvinvointisovelluksiin. Näin pystyt tallentamaan kaiken hyvinvointiisi liittyvän yhdessä palvelussa! Sovellus keskustelee mm. HealthAppin, Runkeeperin, Garminin, Polarin, Fitbitin ja MyFitnessPalin kanssa. Myös Premium -kuntokeskuksessa otetut InBody-mittaustulokset on mahdollista tallentaa suoraan omiin tietoihin.

Tili toimii samalla myös aktiivisuuden mittarina, joka motivoi joka viikko täyttämään oman viikkotavoitteesi. Aktiivisuuttasi seuraat MOVE -pisteiden avulla. Lähes kaikki fyysinen aktiivisuus kerryttää MOVE -pisteiden määrää: Mitä korkeampi intensiteetti, sitä enemmän MOVEja. Hyvä aktiivisuustavoite on 1000 MOVE -pistettä/päivä.

Mywellness tarjoaa myös joka viikko päivittyvän Fit24 Trainerin laatiman treeniohjelman (3 eri vaikeusastetta) suoraan älypuhelimeesi!

Viikkotreenit

Premium-asiakkuudella saat joka viikko päivittyvät Fit24 Trainerin laatimat kuntosaliohjelmat viikoittain puhelimeesi!

Lue lisää

Palvelut

NAUTI OMASTA AJASTASI

Lue lisää

Fit24 Xpress

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, vapaaharjoittelutilaa sekä toiminnallista kalustoa.

Lue lisää

Kanta-asiakkuus

Tervetuloa Fit24-etujen maailmaan!

Lue lisää