Lapsiparkki

Ikärajaton lapsiparkkimme palvelee Premium-kuntokeskuksessa arkisin.

Lapsiparkki on suljettuna AVIn rajoitusten mukaisesti 25.2.2021 alkaen.

Lapsiparkki sijaitsee Fit24 Premium-kuntokeskuksessa.
Varaa lapsellesi hoitopaikka etukäteen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@fit24.fi) tai viestiä WhatsAppiin numeroon 0504527552. HUOM! Fit24 Whatsapp-numero on vaihtunut. Tallenna uusi numero puhelimeesi, niin saat meidät nopeasti kiinni, kiitos!

Lapselle varataan paikka parkkiin yhdeksi tunniksi/päivä hoitajan ollessa paikalla.

Hoitaja on parkissa paikalla 1.2.2021 alkaen:

  • Maanantaisin ja tiistaisin klo 17.00-19.30


Lapsiparkkimme on ikärajaton. Yhteensä parkissa voi olla 8 lasta yhtäaikaisesti hoidossa/tunti. Lapsiparkki kuuluu Premium-asiakkuuteen. Noudatamme yleisiä turvallisuusohjeita myös parkissa.


Isommat lapset voivat olla lapsiparkissa itsenäisesti ilman valvontaa milloin tahansa, edellyttäen, että vanhemmat ovat sillä välin keskuksessa treenaamassa. Jos lapsesi on itsenäisesti lapsiparkissa, huolehdithan, että parkki jää siistiin kuntoon, kun lähdette kotiin. Kiitos!

Vanhempien tulee olla keskuksessa treenaamassa, kun lapsi on parkissa. Vanhemmalla tulee olla matkapuhelin mukanaan treeneissä, jotta lapsiparkin henkilökunta saa tarvittaessa yhteyden vanhempaan. Lapset ovat lapsiparkissa vanhempien vastuulla, myös silloin kun valvoja/ohjaaja on paikalla. Sairasta lasta ei saa tuoda lapsiparkkiin.

Teillä on mahdollisuus myös touhuta/treenata yhdessä lasten kanssa sunnuntaiaamuisin: Iso ryhmäliikuntasali on perheiden vapaassa käytössä sunnuntaisin klo 9.00-11.00. Huomioithan, että lasten tulee turvallisuussyistä pysyä ryhmäliikuntasalin puolella, kuntosalille ei lasten kanssa voi mennä.