Ryhmäliikunta

Innostavaa ja iloista ryhmäliikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa treenaamaan monipuolisesti LIVE-tunneillemme!

BODYPUMP®, Sisäpyöräily, kehonhuolto, Zumba, Pilates, Jooga, Fit24CROSS ja Voima -tuntimme pitävät sinut liikkeessä! Kaikki tuntimme ovat LIVE-tunteja, joissa ohjaaja opastaa ja tsemppaa koko treenin ajan.

Ryhmäliikuntatunnit on keskeytetty Keusoten suositusten mukaisesti 31.3.2021 saakka. Lue tiedote >>

LIVESTREAM​​-RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

Fit24 Klaukkalan Premium-asiakkuudella voit hyödyntää Titan24 Kuntokeskuksen kaikkia Livestream-ryhmäliikuntatunteja veloituksetta 30.4.2021 saakka!

Lue lisää


Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatunneille tulee aina ilmoittautua.
Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta. Kaikki tunnit ovat varattavissa järjestelmässä 2 viikkoa ennen tunnin alkua (5 varausta kerralla/asiakas). Voit myös ilmoittautua keskuksessa eteisaulan asiakaspäätteeltä suoraan tunneille ilman ennakkovarausta, jos tunnilla on tilaa. Jos tunti on täynnä, laita itsesi jonoon, ja jos paikka vapautuu, saat automaattisesti sähköpostin ja viestin sovellukseesi vapautuneesta paikasta. Jonoon pääset samasta kohdasta, kun varaisit paikan tunnille.

Ryhmäliikuntatuntien varaaminen vaatii rekisteröitymisen: