Ryhmäliikunta

Innostavaa ja iloista ryhmäliikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa treenaamaan monipuolisesti LIVE-tunneillemme!

BODYPUMP®, Sisäpyöräily, kehonhuolto, Zumba, Pilates, Jooga, Fit24CROSS ja Voima -tuntimme pitävät sinut liikkeessä! Kaikki tuntimme ovat LIVE-tunteja, joissa ohjaaja opastaa ja tsemppaa koko treenin ajan.

Ryhmäliikuntatunnit on keskeytetty 30.11.-31.1.2021 väliseksi ajaksi. Lue tiedote >>


Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatunneille tulee aina ilmoittautua.
Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta. Kaikki tunnit ovat varattavissa järjestelmässä 2 viikkoa ennen tunnin alkua (5 varausta kerralla/asiakas). Voit myös ilmoittautua keskuksessa eteisaulan asiakaspäätteeltä suoraan tunneille ilman ennakkovarausta, jos tunnilla on tilaa. Jos tunti on täynnä, laita itsesi jonoon, ja jos paikka vapautuu, saat automaattisesti sähköpostin ja viestin sovellukseesi vapautuneesta paikasta. Jonoon pääset samasta kohdasta, kun varaisit paikan tunnille.

Ryhmäliikuntatuntien varaaminen vaatii rekisteröitymisen:


TUTUSTU VIIKON AJAN VAIN 1€!

​​​​​​​TULE KOKEILEMAAN KUNTOSALEJA JA RYHMÄLIIKUNTAA VAIN 1€/7PÄIVÄÄ!

Tervetuloa tutustumaan liikuntapalveluihimme viikon ajan vain yhdellä eurolla. Uskomme, että viihdyt!

Oheisella lomakkeella saat itsellesi 7 PÄIVÄN tutustumisjakson kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntaan. Kokeilu ei sido sinua mihinkään! Voit siis huoletta tutustua liikuntapalveluihimme. Täytä kentät huolellisesti ja pääset heti tutustumaan!

Lue lisää