Tervetuloa treenaamaan Fit24 Kuntokeskukseen!

Asiakasinfot

Käy rekisteröitymässä!

  • Ota mukaan mieleiset treenivaatteesi ja sisäliikuntakengät. Jätä ulkokengät sisääntuloon. Saleilla on kiellettyä treenata ulkojalkineilla.
  • Muistathan kirjata itsesi aina sisään joko kuntosalille tai ryhmäliikuntaan omalla kulkuavaimellasi aulan kirjautumiskoneella (Premium-salilla).
  • Premium-kuntosalin pukuhuoneista löydät suihkut, wc:t ja lukittavat arvotavaralokerot. Xpress-salilla on erillinen suihkutila ja pukeutumishuoneet (4kpl).
  • Kulkuavaimesi on henkilökohtainen.
  • Kuntosalit ovat käytössäsi 24/7. Viikonloppuisin ja kun asiakaspalvelumme Brunnissa sekä kauppakeskusten muut liikkeet menevät kiinni, kulku Premium-kuntosalille tapahtuu ravintolan omasta ulko-ovesta.
  • Kulku Xpress-salille tapahtuu kauppakeskuksen aukioloaikoina pääovesta (Alkon viereinen lasiovi). Kun kauppakeskuksen liikkeet menevät kiinni, käynti salille tapahtuu Yang’sin ja parkkipaikan vierestä lähtevää luiskaa pitkin alas sisälle ja vasemmalla olevasta ovesta sisään.
  • Xpressillä Viirin parkkihalli on Fit24-asiakkaiden käytössä K-Citymarketin aukioloaikoina. Huomioithan, ettei auto unohdu myöhään illalla parkkihalliin. Xpress-etuovi sulkeutuu 15 minuuttia ennen kauppakeskuksen sulkeutumista. Uloskäynti tämän jälkeen takaovesta.
  • Laitathan kuntoiluvälineet aina takaisin omille paikoilleen ja pyyhi laitteet ja treenivälineet saleilta löytyvällä desinfioivalla puhdistusnesteellä. Fit24 kuntosaleilla siivotaan joka arkipäivä.
  • Ensimmäinen laskusi saapuu sinulle sähköpostitse. Voit tämän jälkeen aktivoida Elaskut käyttöösi.

Lapsiparkki (Premium-asiakkuus ja 10xkortti)

Lapsiparkki varataan aina etukäteen. Lapsiparkki on ikärajaton ja yhteensä parkissa voi olla 8 lasta yhtäaikaisesti hoidossa/tunti. Nettisivuiltamme näet ajankohtaiset tiedot, jolloin ohjaaja on paikalla ja ohjeet paikan varaamiseen. Vanhempien tulee olla keskuksessa treenaamassa, kun lapsi on parkissa. Vanhemmalla tulee olla matkapuhelin mukanaan treeneissä, jotta lapsiparkin henkilökunta saa tarvittaessa yhteyden. Lapset ovat lapsiparkissa vanhempien vastuulla, myös silloin kun valvoja/ohjaaja on paikalla. Lapsiparkki on käytettävissä myös aikoina, jolloin hoitaja ei ole paikalla. Lapset voivat leikkiä itsenäisesti lapsiparkissa, kun vanhemmat ovat treenaamassa (tähän ei tarvitse varata paikkaa).

Ryhmäliikunta

Premium-kuntokeskuksessa Ryhmäliikuntatunneille tulee varata paikka etukäteen. Paikkasi tunneille pääset varaamaan varaustunnuksillasi nettisivuiltamme. Ryhmäliikuntatuntien varaaminen vaatii rekisteröitymisen.

Personal Trainerin Kuntosaliohjelmat Premium-asiakkuuteen kuuluu Fit24 Trainerin tekemät henkilökohtaiset kuntosaliohjelmat. Ajan voit varata asiakaspalvelusta. Premium-kuntosalilla käytössäsi on myös pilvipohjainen Mywellness Cloud-älyjärjestelmä, johon saat halutessasi omat treeniohjelmasi sekä viikoittain päivittyvät Fit24 Trainerin laatimat viikkotreenit. Valittavissa on kolme erilaista viikkotreeniä (Kevyt, Keskitaso ja Haastava). • Mywellness Cloud mahdollistaa treeniohjelmien seuraamisen, milloin ja missä vain, vaikkapa sovelluksen kautta omasta puhelimestasi. • Kuntosalin puolelta löytyy myös Wellness-pääte. • Käytännössä voit aloittaa ja lopettaa treeniohjelmasi kahdella eri tapaa joko Mywellness-sovelluksen kautta TAI älyavaimella Wellness-päätteellä. • Mywellness-tilin saat aktivoitua käyttöösi henkilökunnalta saadun sähköpostilinkin kautta. • Voit yhdistää Mywellness-tilisi muihin käyttämiisi hyvinvointisovelluksiin. Näin pystyt tallentamaan kaiken hyvinvointiisi liittyvän yhdessä palvelussa! Sovellus keskustelee mm. HealthAppin, Runkeeperin, Garminin, Polarin, Fitbitin ja MyFitnessPalin kanssa.

Fit24 Kanta-asiakkuus Tervetuloa Fit24-etujen maailmaan! Fit24 Kuntokeskuksen kanta-asiakkaana saat mahtavat edut. Edut kasvavat asiakkuuden keston mukaan ja kanta-asiakkuus kuuluu automaattisesti Premium-asiakkuuteen. Lue lisää nettisivuiltamme! Asiakkaidemme antama palaute on meille ensiarvoisen tärkeää! Palautteen voit jättää suoraan asiakaspalveluun, palautelaatikkoon tai sähköpostiin.