Ryhmäliikunta

Innostavaa ja iloista ryhmäliikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa treenaamaan monipuolisesti LIVE-tunneillemme!

BODYPUMP®, Sisäpyöräily, kehonhuolto, Zumba, Pilates, Jooga ja Fit24CROSS -tuntimme pitävät sinut liikkeessä! Kaikki tuntimme ovat LIVE-tunteja, joissa ohjaaja opastaa ja tsemppaa koko treenin ajan.

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatunneille tulee aina ilmoittautua. Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta. Kun saavut kuntokeskukseen ja näytät kulkuavaimesi ovilukijaan tai kuljet ovista Fit24 Klaukkala -sovelluksella, kuittaat itsesi samalla tunnille.

Mikäli tunti on täynnä, voit laittaa itsesi jonoon. Saat Fit24 Klaukkala -sovellukseesi viestin, kun tunnilta vapautuu paikka. Jos et ota jonottamaasi paikkaa vastaan, muistathan perua varauksesi.

Tunnin peruminen

Mikäli et pääse osallistumaan varatulle ryhmäliikuntatunnille, peru varaus. Varauksen pystyy perumaan varausjärjestelmässä viimeistään tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua. Mikäli et saavu tunnille tai et kuittaa itseäsi tunnille kolmesti (eli kulje kulkuavaimella TAI sovelluksella ovesta), menevät varaustunnuksesi lukkoon viikon ajaksi.

Varaaminen on helpointa sovelluksella

Ryhmäliikuntatuntien varaaminen vaatii rekisteröitymisen. Näppärimmin varaat tunnin Fit24-sovelluksella.


Varausjärjestelmä: