Ryhmäliikunta

Innostavaa ja iloista ryhmäliikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa treenaamaan monipuolisesti LIVE-tunneillemme!

BODYPUMP®, Sisäpyöräily, kehonhuolto, Zumba, Pilates, Jooga ja Fit24CROSS -tuntimme pitävät sinut liikkeessä!

Polta rasvaa, kasvata kuntoa ja kehitä voimaa!

Kaikki tuntimme ovat LIVE-tunteja, joissa ohjaaja opastaa ja tsemppaa koko treenin ajan.

Paikan tunneille voit varata Fit24 Klaukkala -sovelluksella ja tuntien sisältöihin voit tutustua Tuntikuvauksista.


Varausjärjestelmä:

Varaaminen on helpointa sovelluksella

Ryhmäliikunta-aikataulu päivittyy kuukauden välein. Näin saamme nopeammin vastattua asiakastoiveisiin ja kysyntään tuntien sisällön ja määrän suhteen.

Parhaiten pysyt kartalla lataamalla Fit24 Klaukkala sovelluksen, josta näet ryhmäliikunnan reaaliajassa. Sovelluksella voit myös varata paikan tunneille.

Vaihtoehtoisesti voit myös rekisteröityä alla olevasta linkistä ja varata paikan suoraan nettisivuilta.

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatunneille tulee aina ilmoittautua. Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta. Kun saavut kuntokeskukseen ja näytät kulkuavaimesi ovilukijaan tai kuljet ovista Fit24 Klaukkala -sovelluksella, kuittaat itsesi samalla tunnille.

Mikäli tunti on täynnä, voit laittaa itsesi jonoon. Saat Fit24 Klaukkala -sovellukseesi viestin, kun tunnilta vapautuu paikka. Jos et ota jonottamaasi paikkaa vastaan, muistathan perua varauksesi.

Kaikki tuntimuutokset päivittyvät suoraan varausjärjestelmään.

Tunnin peruminen

Mikäli et pääse osallistumaan varatulle ryhmäliikuntatunnille, peru varaus. Varauksen pystyy perumaan varausjärjestelmässä sovelluksella tai nettisivuilla viimeistään tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua. Mikäli et saavu tunnille tai et kuittaa itseäsi tunnille kolmesti (eli kulje kulkuavaimella TAI sovelluksella ovesta), menevät varaustunnuksesi lukkoon viikon ajaksi.

Tervetuloa liikkumaan!