Ryhmäliikunta

Innostavaa ja iloista ryhmäliikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa treenaamaan monipuolisesti LIVE-tunneillemme!

Polta rasvaa, kasvata kuntoa ja kehitä voimaa!

BODYPUMP®, Sisäpyöräily, kehonhuolto, Pilates, Jooga ja Fit24CROSS -tuntimme pitävät sinut liikkeessä!

Kaikki tuntimme ovat LIVE-tunteja, joissa ohjaaja opastaa ja tsemppaa koko treenin ajan.

Aikataulu / Varausjärjestelmä:

Aikataulu näyttää yhden päivän kerrallaan. Ylävalikosta pääset halutessasi "sorttaamaan" sekä kategoriaa, että päivämäärää. Kalenterikuvakkeesta voit vaihtaa kuukauden.

Paikan voit varata joko kirjautumalla sisään ja klikkaamalla tunnin nimeä tai Fit24 Klaukkala sovelluksella.

Varaaminen on helpointa Fit24 sovelluksella

Ryhmäliikunta-aikataulu päivittyy kuukauden välein. Näin saamme nopeammin vastattua asiakastoiveisiin ja kysyntään tuntien sisällön ja määrän suhteen.

Parhaiten pysyt kartalla lataamalla Fit24 Klaukkala sovelluksen, josta näet ryhmäliikunnan reaaliajassa. Sovelluksella voit myös varata paikan tunneille.


Vaihtoehtoisesti voit myös rekisteröityä alla olevasta linkistä ja varata paikan suoraan nettisivuilta.

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatunneille tulee aina ilmoittautua. Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta. Kun saavut kuntokeskukseen ja näytät kulkuavaimesi ovilukijaan tai kuljet ovista Fit24 Klaukkala -sovelluksella, kuittaat itsesi samalla tunnille.

Tunnin voi varata 8 päivää ennen tunnin alkua. Varauksia voi olla 5 kerrallaan.

Mikäli tunti on täynnä, voit laittaa itsesi jonoon. Saat Fit24 Klaukkala -sovellukseesi viestin, kun tunnilta vapautuu paikka. Jos et ota jonottamaasi paikkaa vastaan, muistathan perua varauksesi. Fit24 ei pysty takaamaan paikkojen saatavuutta ryhmäliikuntatunneilla ym., joilla paikkoja on rajoitettu määrä.

Kaikki tuntimuutokset päivittyvät suoraan varausjärjestelmään.

Tunnin peruminen

Mikäli et pääse osallistumaan varatulle ryhmäliikuntatunnille, peru varaus. Varauksen pystyy perumaan varausjärjestelmässä sovelluksella tai nettisivuilla viimeistään tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua.

Jos unohdat perua varauksen 1 kuukauden sisällä 2x, menevät varaustunnukset 7 päiväksi lukkoon.

Toivoisimme asiakkailta huolellisuutta, jotta tyhjiltä varauksilta säästyttäisiin ja jokainen pääsisi liikkumaan tunneille. Eli peruthan varaamasi ajan HETI, jos et ole tulossa tunnille. Tällöin jonossa olevat pääsevät tunnille ja saavat mahdollisimman pian tiedon asiasta. Sovellus lähettää jonossa olijoille automaattisesti viestin, kun tunnille vapautuu paikka (kunhan sovelluksen ilmoitusasetukset on hyväksytty ja ovat päällä).

Ryhmäliikuntatunnit ovat käytössäsi Premium-asiakkuudella tai 10x kortilla.

Tervetuloa liikkumaan!