Ilmainen treenikäynti

Aloita helpoiten netistä.

Palvelut netistä

Osta Porihallin verkkokaupasta.

Fit24 Klaukkala


Uusi tai vanha asiakas, käy rekisteröitymässä! Rekisteröitymällä pääset varaamaan ryhmäliikuntaa, näet omat laskutustietosi, kymppikorttien jäljellä olevat kerrat sekä lähiaikoina saat käyttöösi myös uuden Fit24 sovelluksen!


​​​​​​​MIKÄÄN EI KORVAA LAATUA

KAKSI 24h kuntosalia Klaukkalan keskustassa, innostavaa LIVE-ryhmäliikuntaa ja Fit24 Trainerin tehokkaat saliohjelmat! Kuntokeskuksemme on suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus olisi mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen.​​​​​​​
​​​

Fit24 Premium

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Lue lisää

Fit24 Xpress

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, vapaaharjoittelutilaa sekä toiminnallista kalustoa.

Lue lisää

Ryhmäliikunta

Innostavaa ja iloista ryhmäliikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa treenaamaan monipuolisesti LIVE-tunneillemme!

Lue lisää

Fit24 Kuntokeskuksessa treenaavat sekä aloittelijat, että kokeneet treenaajat ja lajiharrastajat.​​​​​​​ Meille laatu on innostavaa treeniä turvallisessa, toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Panostamme liikuntakeskuksen jokaisen osa-alueen laadukkuuteen: Voit vain saapua paikalle ja nauttia treenistäsi.​​​​​​​


TUTUSTU VIIKON AJAN VAIN 1€!

​​​​​​​TULE KOKEILEMAAN KUNTOSALEJA JA RYHMÄLIIKUNTAA VAIN 1€/7PÄIVÄÄ!

Tervetuloa tutustumaan liikuntapalveluihimme viikon ajan vain yhdellä eurolla. Uskomme, että viihdyt!

Oheisella lomakkeella saat itsellesi 7 PÄIVÄN tutustumisjakson kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntaan. Kokeilu ei sido sinua mihinkään! Voit siis huoletta tutustua liikuntapalveluihimme. Täytä kentät huolellisesti ja pääset heti tutustumaan!

Lue lisää


​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​