Ilmainen treenikäynti

Aloita helpoiten netistä.

Palvelut netistä

Osta Porihallin verkkokaupasta.

Fit24 PERSONAL TRAINING

Saavuta tavoitteesi helpommin ja nopeammin!

Ota askel kohti pysyvää muutosta Fit24 Personal Trainingin kanssa!

Kun etsit muutosta, joka kantaa pidemmälle kuin hetkelliset innostuksen puuskat, Fit24 Personal Training on sinulle. Koulutetut ja kannustavat Fit24 valmentajat Eeva ja Matias panostavat jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin, tavoitteisiin ja toiveisiin, luoden turvallisen ja kannustavan ympäristön kaikille, riippumatta lähtötasosta.

Fit24 Valmennuksen ydin on monipuolisuus; opit uutta kuntosaliharjoittelusta, ravitsemuksesta ja palautumisesta, sekä rakennat kestäviä tapoja, jotka tuovat elämääsi pysyviä muutoksia.
Fit24 valmennuksessa uskotaan mielekkyyteen, säännöllisyyteen ja pitkäjänteisyyteen. Ei oikoteitä, vain aitoa edistymistä ja itsensä ylittämistä.

Fit24 valmennuksessa voit odottaa tavoitteellista ja johdonmukaista harjoittelua, joka tuottaa tuloksia. Avoin vuoropuhelu ja luottamus ovat PT asiakassuhteessa avainasemassa - ilman niitä matka jää kesken. Haluamme jakaa kanssasi liikunnan tuoman hyvän olon ja nähdä sen ilon kasvoillasi. Tavoitteena on, että löydät liikunnasta ilon ja elämäntavan, joka innostaa sinua päivästä toiseen!

Fit24 valmentajat etsivät juuri sinulle sopivan tasapainon ottaen huomioon elämäntilanteesi ja liikuntatottumuksesi. Treenisuunnitelma räätälöidään sinulle sopivaksi. Katsomme kuntoon myös ruokavaliosi, jotta se tukee harjoittelua ja tavoitteitasi.

Fit24 valmentajilta saat suunnitelman ja oikeat työkalut, jotka auttavat sinua pääsemään tavoitteisiisi. Valmentajan avulla saavutat tavoitteesi huomattavasti helpommin, kuin yksin tarpomalla.

Fit24 Trainer Matias Pyykkö

Kuntosali- ja fysiikkavalmennus

Valmennuksessani opit kuntosaliharjoittelusta monipuolisesti, perusteista lähtien ja sinut yksilönä huomioiden. Valmennuksessa haluan luoda harjoitteluympäristön, johon sinun on helppo tulla lähtötasostasi riippumatta. Pidän ehdottoman tärkeänä, että valmennettavani oppivat oikeat suoritustekniikat ja ymmärtävät myös miten/mihin mikäkin liike ja suoritus vaikuttaa.

Tavoitteeni on, että löydät yhteisen matkan myötä liikunnasta elämäntavan ja opit uutta itsestäsi niin treenien, ruokailujen kuin palautumisenkin näkökulmasta. Valmennuksessani lähdetään aina tavoittelemaan kestäviä tapoja, jotka poikivat pysyviä muutoksia. En usko ehdottomuuksiin tai lyhyen aikavälin oikoreitteihin, vaan tärkeimpinä avaimina onnistumiseen pidän mielekkyyttä, säännöllisyyttä ja pitkäjänteisyyttä.

Koulutukset:

  • Liikuntaneuvoja, Kisakallion urheiluopisto (2020)
  • Personal trainer - sertifikaatti, Urheiluopistojen yhdistys ry (2020)
  • Valmennuksen ammattitutkinto, Kisakallion urheiluopisto (2020)

Fit24 Trainer Eeva Vilén

Elämäntapamuutos, kuntosalivalmennus ja ravintoneuvonta

Valmennuksessani pyrin siihen, että voit uskoa itseesi ja toteuttaa tavoitteesi. Muutokset tehdään pitkäjänteisellä työllä, pienin muutoksin, pysyviä ratkaisuja etsien.

Valmentajana minulle tärkeintä on huomioida jokainen liikkuja yksilöllisesti. Otan aina kokonaisvaltaisesti huomioon asiakkaan elämäntilanteen, tavoitteet ja toiveet.

Valmennuksissani etsitään sinulle mieleinen tapa liikkua. Vahvuuksiani valmentajana on toiminnallinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu, kuntosaliharjoittelu, elämäntapamuutokset ja painonpudotus. Ravintoneuvonta on myös tärkeässä roolissa valmennuksissani.

Valmentajana olen kannustava, rempseä ja positiivinen. Näin saan asiakkaani antamaan treeneissä kaikkensa ja ylittämään itsensä. Valmennuksessasi harjoittelet tavoitteellisesti ja johdonmukaisesti, jolloin tuloksiakin syntyy. Asiakassuhteissa tärkeintä on avoimuus ja luottamus. Koen, että ilman näitä valmennussuhde jää vajaaksi.

Valmentajana haluan vaikuttaa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Haluan olla jakamassa liikunnan tuomaa hyvää oloa ja nähdä sen fiiliksen myös sinun kasvoillasi!

Koulutukset:

  • Liikuntaneuvoja, Kisakallion urheiluopisto (2021)
  • Personal trainer - sertifikaatti, Urheiluopistojen yhdistys ry (2021)
  • Terveyttä edistävä liikuntaneuvonta, Kisakallion urheiluopisto (2021)

Jätä yhteystietosi alta. Olemme sinuun pian yhteydessä!


Tutustu valmiisiin valmennuspaketteihin:


Tarvitsetko säännöllistä ja pitkäjänteisempää valmennusta pidemmälle aikavälille?

Tarjoamme myös kuntosalin sisältävät kuukausivalmennukset joustavasti, kysy lisää asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@fit24.fi

Pysy motivoituneena ja liikkeessä.