Varaa ilmainen PT konsultaatio!

Oletko valmis ottamaan ensimmäiset askeleet kohti terveempää ja energisempää elämää? Haluatko löytää tavan treenata, joka tuo iloa ja kestävää muutosta arkeesi? Nyt on täydellinen hetki aloittaa – varaa ilmainen 20 minuutin konsultaatio kokeneiden ja kannustavien Fit24 valmentajien kanssa!

Saavuta tavoitteesi helpommin ja nopeammin!

Täytä lyhyt lomake alta ja aloita matkasi kohti parempaa hyvinvointia! Konsultaatio on 20 min keskusteluhetki valmentajan kanssa ja täysin maksuton.

Konsultaatiossa keskustelemme tavoitteistasi, lähtötilanteestasi ja haasteistasi, jotta voimme luoda sinulle sopivan ja tehokkaan treenipolun.

Valmentajamme ovat koulutettuja liikunta-alan ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus. He auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan tavan liikkua.

Konsultaatio on ensimmäinen askeleesi kohti pysyviä tuloksia. Saat selkeän suunnan ja konkreettisia vinkkejä, jotka tukevat treenisi aloittamista tai tehostamista.

Saat myös motivaatiota ja varmuutta aloittamiseen.​​​​​​​

​​​​​​​

Täytä yhteystietosi ja varaa ilmainen konsultaatio nyt:


TUTUSTU VALMENTAJIIN:

Personal Trainer Heli Lindh

Kuntosalivalmennus, elämäntapamuutos

Valmentajana olen positiivinen, energinen ja kannustava valmentaja. Valmentamisessa minulle tärkeää on luoda asiakkaalle rento, turvallinen ja hyvä treenifiilis. Menemme tätä matkaa yhdessä eteenpäin.

Haluan auttaa asiakasta löytämään mahdollisesti hukassa olevan treenimotivaation tai päivittämään kuntosaliohjelman tai aloittamaan nollasta kuntosaliharjoittelun.

Vahvuutenani valmentajana on yli kymmenen vuoden monipuolinen kokemus liikunta-alalta niin yksilö kuin ryhmävalmennuksissa sekä vankka positiivinen elämäasenteeni. Haluan auttaa sinua löytämään elämäntilanteesi tehokkaimmat työkalut joilla pääset lähemmäksi tavoitteitasi. Halusit sitten elämäntapamuutosta, palasit sitten pitkän ajan jälkeen kuntosalille, halusit sitten toiminnallista treeniä, kehonpainoharjoittelua, kuntosaliharjoittelua niin olen täällä sinua varten. Positiivisellä ja energisellä asenteella kohti paremmin liikkuvaa ja voivaa kehoa ja mieltä.

Koulutukset:

  • Liikuntaneuvoja, Kisakallion urheiluopisto (2014)
  • Personal trainer -sertifikaatti (2014)
  • Hyvinvointivalmentaja (trainer4you 2019)
  • Äitiysliikuntavalmentaja (äitiysliikunta akatemia, 2022)

Personal Trainer Eeva Vilén

Elämäntapamuutos, kuntosalivalmennus ja ravintoneuvonta

Valmennuksessani pyrin siihen, että voit uskoa itseesi ja toteuttaa tavoitteesi. Muutokset tehdään pitkäjänteisellä työllä, pienin muutoksin, pysyviä ratkaisuja etsien.

Valmentajana minulle tärkeintä on huomioida jokainen liikkuja yksilöllisesti. Otan aina kokonaisvaltaisesti huomioon asiakkaan elämäntilanteen, tavoitteet ja toiveet.

Valmennuksissani etsitään sinulle mieleinen tapa liikkua. Vahvuuksiani valmentajana on toiminnallinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu, kuntosaliharjoittelu, elämäntapamuutokset ja painonpudotus. Ravintoneuvonta on myös tärkeässä roolissa valmennuksissani.

Valmentajana olen kannustava, rempseä ja positiivinen. Näin saan asiakkaani antamaan treeneissä kaikkensa ja ylittämään itsensä. Valmennuksessasi harjoittelet tavoitteellisesti ja johdonmukaisesti, jolloin tuloksiakin syntyy. Asiakassuhteissa tärkeintä on avoimuus ja luottamus. Koen, että ilman näitä valmennussuhde jää vajaaksi.

Valmentajana haluan vaikuttaa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Haluan olla jakamassa liikunnan tuomaa hyvää oloa ja nähdä sen fiiliksen myös sinun kasvoillasi!

Koulutukset:

  • Liikuntaneuvoja, Kisakallion urheiluopisto (2021)
  • Personal trainer - sertifikaatti, Urheiluopistojen yhdistys ry (2021)
  • Terveyttä edistävä liikuntaneuvonta, Kisakallion urheiluopisto (2021)

Personal Trainer Matias Pyykkö

Kuntosali- ja fysiikkavalmennus

Valmennuksessani opit kuntosaliharjoittelusta monipuolisesti, perusteista lähtien ja sinut yksilönä huomioiden. Valmennuksessa haluan luoda harjoitteluympäristön, johon sinun on helppo tulla lähtötasostasi riippumatta. Pidän ehdottoman tärkeänä, että valmennettavani oppivat oikeat suoritustekniikat ja ymmärtävät myös miten/mihin mikäkin liike ja suoritus vaikuttaa.

Tavoitteeni on, että löydät yhteisen matkan myötä liikunnasta elämäntavan ja opit uutta itsestäsi niin treenien, ruokailujen kuin palautumisenkin näkökulmasta. Valmennuksessani lähdetään aina tavoittelemaan kestäviä tapoja, jotka poikivat pysyviä muutoksia. En usko ehdottomuuksiin tai lyhyen aikavälin oikoreitteihin, vaan tärkeimpinä avaimina onnistumiseen pidän mielekkyyttä, säännöllisyyttä ja pitkäjänteisyyttä.

Koulutukset:

  • Liikuntaneuvoja, Kisakallion urheiluopisto (2020)
  • Personal trainer - sertifikaatti, Urheiluopistojen yhdistys ry (2020)
  • Valmennuksen ammattitutkinto, Kisakallion urheiluopisto (2020)

Mitä voit odottaa Fit24 valmennukselta?

Räätälöity treeniohjelma ja ravinto-ohjelmat – Yhdessä rakennamme suunnitelman, joka sopii juuri sinun elämäntilanteeseesi ja tarpeisiisi.

Kestäviä tapoja ja tuloksia – Opit uutta kuntosaliharjoittelusta, ravitsemuksesta ja palautumisesta, ja ennen kaikkea, kuinka ylläpitää tuloksia pitkällä aikavälillä.

Yksilöllinen valmennus – Valmentajamme Eeva, Matias ja Heli tarjoavat henkilökohtaista, kannustavaa tukea ja heidän kanssaan teet tavoitteistasi totta.

Jos olet jo aiemmin käynyt konsultaatiossa, voit ostaa valmennuskertoja tai kuntosaliohjelman suoraan verkkokaupasta: