Varaa aika PT Ensitapaamiseen!

Saavuta tavoitteesi helpommin ja nopeammin!

Ota yhteyttä ja varataan Sinulle aika lyhyeen tapaamiseen.

Lähtökohtiesi ja tavoitteittesi perusteella pystymme kertomaan sinulle, miten Fit24 valmentajat voivat auttaa sinua saavuttamaan kaikki tavoitteesi.

Ensimmäinen liikkeesi on ottaa vain meihin yhteyttä. Liikutaan siitä eteenpäin yhdessä. ​​​​​​​

30 min PT Ensitapaaminen 9,90 € (Maksu tapaamisen yhteydessä)

Täytäthän alla olevan yhteydenottolomakkeen. Olemme sinuun pian yhteydessä!


TUTUSTU VALMENTAJIIN:

Fit24 Trainer Eeva Vilén

Elämäntapamuutos, kuntosalivalmennus ja ravintoneuvonta

Valmennuksessani pyrin siihen, että voit uskoa itseesi ja toteuttaa tavoitteesi. Muutokset tehdään pitkäjänteisellä työllä, pienin muutoksin, pysyviä ratkaisuja etsien.

Valmentajana minulle tärkeintä on huomioida jokainen liikkuja yksilöllisesti. Otan aina kokonaisvaltaisesti huomioon asiakkaan elämäntilanteen, tavoitteet ja toiveet.

Valmennuksissani etsitään sinulle mieleinen tapa liikkua. Vahvuuksiani valmentajana on toiminnallinen harjoittelu, kehonpainoharjoittelu, kuntosaliharjoittelu, elämäntapamuutokset ja painonpudotus. Ravintoneuvonta on myös tärkeässä roolissa valmennuksissani.

Valmentajana olen kannustava, rempseä ja positiivinen. Näin saan asiakkaani antamaan treeneissä kaikkensa ja ylittämään itsensä. Valmennuksessasi harjoittelet tavoitteellisesti ja johdonmukaisesti, jolloin tuloksiakin syntyy. Asiakassuhteissa tärkeintä on avoimuus ja luottamus. Koen, että ilman näitä valmennussuhde jää vajaaksi.

Valmentajana haluan vaikuttaa ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin. Haluan olla jakamassa liikunnan tuomaa hyvää oloa ja nähdä sen fiiliksen myös sinun kasvoillasi!

Koulutukset:

  • Liikuntaneuvoja, Kisakallion urheiluopisto (2021)
  • Personal trainer - sertifikaatti, Urheiluopistojen yhdistys ry (2021)
  • Terveyttä edistävä liikuntaneuvonta, Kisakallion urheiluopisto (2021)

Fit24 Trainer Matias Pyykkö

Kuntosali- ja fysiikkavalmennus

Valmennuksessani opit kuntosaliharjoittelusta monipuolisesti, perusteista lähtien ja sinut yksilönä huomioiden. Valmennuksessa haluan luoda harjoitteluympäristön, johon sinun on helppo tulla lähtötasostasi riippumatta. Pidän ehdottoman tärkeänä, että valmennettavani oppivat oikeat suoritustekniikat ja ymmärtävät myös miten/mihin mikäkin liike ja suoritus vaikuttaa.

Tavoitteeni on, että löydät yhteisen matkan myötä liikunnasta elämäntavan ja opit uutta itsestäsi niin treenien, ruokailujen kuin palautumisenkin näkökulmasta. Valmennuksessani lähdetään aina tavoittelemaan kestäviä tapoja, jotka poikivat pysyviä muutoksia. En usko ehdottomuuksiin tai lyhyen aikavälin oikoreitteihin, vaan tärkeimpinä avaimina onnistumiseen pidän mielekkyyttä, säännöllisyyttä ja pitkäjänteisyyttä.

Koulutukset:

  • Liikuntaneuvoja, Kisakallion urheiluopisto (2020)
  • Personal trainer - sertifikaatti, Urheiluopistojen yhdistys ry (2020)
  • Valmennuksen ammattitutkinto, Kisakallion urheiluopisto (2020)

Fit24 Trainer Topi Annonen

Kuntosalivalmennus

Olen pian valmistuva liikuntaneuvoja ja Personal Trainer.

Olen urheillut koko ikäni mm. futiksen, kuntosalin, lumilautailun ja skeittauksen parissa.

Liikunta on merkittävä osa elämää ja siksi on tärkeää löytää mieluisa tapa liikkua ja urheilla. Jos liikunta ei ole mielekästä, se helposti syö motivaatiota.

Tavoitteeni on opettaa asiakkailleni kestävät liikuntatottumukset ja ylläpitää motivaatiota koko valmennuksen ajan.

Haluaisin muistuttaa, että motivaatio ei syty kotisohvalla. Startataan valmennus hyvällä treeniohjelmalla ja päivitetään sitä tarvittaessa siten, että aina kun tulet salille sinulla on punainen lanka, jota seurata. Näin kuntosaliharjoittelu pysyy mielekkäänä ja kehitystä tapahtuu.