SALIETIKETTI

TÄRKEÄÄ INFOA

GYM ETIQUETTE ​​​​​​​ (in english below)

HUOMIOITHAN SEURAAVAT:

1) Ulkokengillä treenaaminen on kielletty. Ulkoa kulkeutuva sora rikkoo laitteet ja kura sekä tiepöly sotkevat paikat.


2) Pyyhi hiet laitteista pyyhkeellä tai paperilla. Jätetään paikat siistiksi seuraavaa treenaajaa varten.


3) Vie tavarat ja välineet paikoilleen. Jaksat kyllä!


4) Älä varaa laitteita pitkäksi aikaa tai jätä niitä varatuiksi, jos et oikeasti käytä niitä.


5) Huomioi kännykän käyttösi, ethän kuvaa muiden treenejä.


6) Muistetaan käytöstavat ja otetaan muut treenaajat huomioon.

​​​​​​​


LAITTEIDEN DESINFIOINTI: Salin tiloista löydät desinfiointisuihkepulloja. Pyyhi laitteista hiet treenin jälkeen. Voit puhdistaa koskettamasi pinnat ja kahvat myös ennen laitteen tai välineen käyttöä.

Tiedämme, että kaikki haluavat vain treenata ja pitää hauskaa, joten käytetään maalaisjärkeä ja ollaan toisillemme kivoja.

Kiitos, että olet osa yhteisöämme! Pidetään yhdessä huolta, että meidän sali on paras paikka treenata!

Kiitos yhteistyöstä!

Teemme treenien viihtyvyyden ja turvallisuuden eteen kovasti töitä. Huollamme laitteet säännöllisesti ja noudatamme kuntokeskuksissa tarkkoja päivittäisiä siivous- ja hygieniarutiineja. Meillä on sairaalatasoinen ilmanpuhdistusjärjestelmä, hyvä ilmanvaihto ja jatkuva tehostettu siivous. Höyrytämme ja desinfioimme laitteet säännöllisesti ja kehitämme viihtyvyyttä koko ajan.

Kuntosalien yleiset säännöt

Tärkeitä yleisiä ohjeita Fit24 Kuntosaleilla

Fit24 kulkuoikeus on henkilökohtainen. Asiakas sitoutuu kulkemaan ovista mobiiliavaimella tai leimaamaan avainkorttinsa aina Kuntokeskukselle tullessaan ulkopuolella olevaa kortinlukijaan.

Fit24 Kuntokeskuksiin ei saa päästää henkilöitä, joilla ei ole voimassa olevaa kulkuoikeutta. Poikkeuksista on aina sovittava henkilökunnan kanssa etukäteen. Mikäli päästät tällaisen henkilön sisälle tahallisesti, seuraa tästä sinulle 500€ sakko. Tässä tapauksessa Fit24 Kuntokeskuksella on myös mahdollista irtisanoa asiakkuus välittömästi. Avainkortin kaikenmuotoinen väärinkäyttö on 500 € sakon uhalla kielletty.

Asiakkaan on harjoitellessaan käytettävä puhtaita sisäjalkineita. Ulkojalkineiden käyttö on Kuntokeskuksessa kielletty. Jätä ulkokengät sisääntuloon.

Lasten tuominen Kuntokeskuksen liikuntatiloihin on turvallisuussyistä kielletty. Lapset voivat kuitenkin odottaa aikuisia halutessaan kuntosalien aulatiloissa. Kuntosalin puolelle lapset eivät saa mennä.

Kuntokeskuksessa alle 15-vuotias ei voi harjoitella itsenäisesti.

Molemmilla kuntosaleilla on tallentava kameravalvonta. Säilytämme nauhoja vähintään 2 viikkoa. llmoitathan henkilökunnalle, jos havaitset normaalista poikkeavaa toimintaa.

Asiakas on vastuussa siitä, että Kuntokeskuksen tarjoamat liikunta-aktiviteetit sopivat hänelle ja tarvittaessa asiakkaan on varmistettava asia lääkäriltään. Kuntokeskus sitoutuu tarjoamaan asiakkaille laitteiden käyttöön tarpeellisen ohjauksen ja opastuksen, sekä pitämään laitteet asianmukaisessa kunnossa. Asiakas sitoutuu käyttämään laitteita niiden käyttöohjeiden ja opastuksen mukaisella tavalla.

Kuntokeskus tarjoaa lukittavat säilytyslokerot harjoittelun aikaiseen käyttöön. Asiakas käyttää kyseisiä lokeroita tavaroiden säilytykseen. Säilytyslokeroissa ei tule säilyttää arvoesineitä, eikä Kuntokeskus vastaa arvoesineiden häviämisestä tai vahingoittumisesta aiheutuvasta vahingosta. Varusteiden ja vaatteiden jättäminen pukuhuoneisiin tai -kaappeihin yön yli ei ole sallittua.

Center-kuntosalin pukuhuoneista löydät suihkut, wc:t ja lukittavat arvotavaralokerot. Xpress-salilla on erillinen suihkutila ja pukeutumishuoneet (4kpl).

Brunnin kauppakeskuksen mennessä kiinni, kulku Center-kuntosalille tapahtuu ravintola Brunnin omasta ulko-ovesta.

Kulku Xpress-salille tapahtuu kauppakeskuksen aukioloaikoina pääovesta (Alkon viereinen lasiovi). Kun kauppakeskuksen liikkeet menevät kiinni, käynti salille tapahtuu Yang’sin ja parkkipaikan vierestä lähtevää luiskaa pitkin alas sisälle ja vasemmalla olevasta ovesta sisään. Xpressillä Viirin parkkihalli on Fit24-asiakkaiden käytössä K-Citymarketin aukioloaikoina. Huomioithan, ettei auto unohdu myöhään illalla parkkihalliin. Xpress-etuovi sulkeutuu 15 minuuttia ennen kauppakeskuksen sulkeutumista. Uloskäynti tämän jälkeen takaovesta.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät täältä >>

Jos sinulla on muuta kysyttävää, voit laittaa meille viestiä asiakaspalvelu@fit24.fi


GYM ETIQUETTE + HYGIENE INSTRUCTIONS:

  • Training with outdoor shoes is forbidden
  • Do not reserve equipment for a long time if you don't actually use them
  • Wipe the equipment with a towel or paper
  • Put everything back where it belongs
  • Pay attention to your phone usage. Don't photograph or video shoot other people's workouts.


DISINFECTION OF EQUIPMENT:

You can clean the surfaces and handles before using the device / tool!

There are disinfectant spray bottles for this in both gyms.

Thank you for your cooperation!