Fit24 Koronainfo - Päivitetty ti 5.1.2021

HYGIENIAOHJEET JA ERITYISTOIMENPITEET FIT24 KUNTOKESKUKSISSA
Päivitetty tiistaina 5.1.

Molempien keskusten kuntosalit pidetään auki 24/7. Ryhmäliikunta- ja lapsiparkkitoiminta on keskeytettynä suositusten mukaisesti 30.11.2020-31.1.2021 väliseksi ajaksi. Premium-keskuksen iso ryhmäliikuntasali on otettu kuntosalikäyttöön keskeytyksen ajaksi. Näillä toimenpiteillä pyrimme mahdollistamaan turvallisen treenaamisen Klaukkalan Fit24 Kuntokeskuksissa.

Hieronta-, fysioterapia ja akupunktiotoiminta jatkuu normaalisti. Kaikki hoidot suoritetaan maski päässä.

Tarjoamme Premium- asiakkuuteen mahdollisuuden hyödyntää Hyvinkään Fit24 Kuntokeskuksen kaikkia Livestream-ryhmäliikuntatunteja veloituksetta 30.11.2020-31.1.2021 välisenä aikana.

Uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönoton ja yleisen tilanteen vuoksi sekä asiakaspalvelun, että laskutuksen sähköposteissa voi olla ajoittaista ruuhkaa. Pahoittelemme!

Teemme treenien turvallisuuden eteen kovasti töitä. Noudatamme kuntokeskuksissa tarkkoja päivittäisiä siivous- ja hygieniarutiineja, seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja reagoimme herkästi. Meillä on sairaalatasoinen ilmanpuhdistusjärjestelmä, hyvä ilmanvaihto ja jatkuva tehostettu siivous. Nyt jos koskaan tarvitsemme teidän kaikkien panosta, jotta pystymme huolehtimaan turvaväleistä sekä turvallisista treeniolosuhteista. Meidän kaikkien yhteinen tahtotila on pitää Klaukkalan Fit24 Kuntokeskukset avoinna jatkossakin.

Jotta voimme pitää salit turvallisesti avoinna, tulee treenaajien huomioida seuraavat asiat:

 • Tule treenaamaan vain terveenä ja täysin oireettomana! Jos tunnet olosi vähääkään kipeäksi, niin älä tule treenaamaan.
 • Pese kädet AINA, kun tulet kuntokeskukseen. Pese kädet ja käytä käsidesiä, kun lähdet.
 • Pidä turvaväli salilla, pukuhuoneessa ja aulatiloissa!
 • Pyyhi laitteiden kosketuspinnat käytön jälkeen desinfioivalla suihkeella.
 • Yski ja aivasta hihaan tai käsivarteen.
 • Toivomme, että Premium-salilla arkisin klo 12.00-14.00 välinen aika rauhoitetaan senioreille ja muille riskiryhmiin kuuluville asiakkaille.


 • Keski-Uudenmaan alueella on tällä hetkellä suositus maskin käytöstä kaikissa julkisissa tiloissa. Maskia voit halutessasi kuntokeskuksissa käyttää, kunhan muistat siihen liittyvät ohjeet. Jos maskia käyttää treenatessa, niin maski helposti kastuu, happi ei kulje kunnolla ja maskia on korjattava jatkuvasti, koska maski ei pysy treenatessa paikallaan. Jos hikistä maskia koskettelee, niin epäpuhtaudet siirtyvät käsien kautta eteenpäin. Jos haluat käyttää maskia, niin huolehdithan sen oikeaoppisesta käyttämisestä:
  • Pese tai desinfioi kädet ennen kuin asetat maskin. Varmista, että maski asettuu tiiviisti kasvoille ja peittää suun, nenän ja leuan.
  • Älä koske maskiin tai siirrä sitä leuan alle tai otsalle käytön aikana. Älä aseta käytettyä maskia uudelleen kasvoille. Vaihda maski uuteen, jos se kostuu tai likaantuu.
  • Poista maski puhdistetuin käsin tarttumalla sen nauhoista. Älä koske maskin ulkopintaan sitä poistaessa.
  • Laita kertakäyttöinen maski suoraan jäteastiaan käytön jälkeen tai uudelleen käytettävä kangasmaksi muovipussiin tai suoraan pesukoneeseen. Pese tai desinfioi kädet maskin poistamisen jälkeen.
  • Myös me olemme tehneet erityisjärjestelyitä tilanteen huomioonottaen:
  • Olemme tehostaneet siivousta keväästä lähtien mm. tehokkaiden höyrypesureiden avulla. Molempien keskusten tiloissa on yhteensä kymmeniä käsidesi-, laitteiden desinfiointi- ja paperipisteitä.


Joka neliö salilla on otettu hyötykäyttöön, jotta turvavälit toteutuvat ja laitteiden välissä olisi mahdollisimman paljon tilaa. Asiakaspalveluun on asennettu pleksit, jotta voisimme suojata henkilökuntaamme ja asiakkaitamme. Kuntosalien tiloissa muistutetaan myös asiakkaita äänikuulutuksin huolehtimaan hygieniaan liittyvistä yhteisistä pelisäännöistä tällä hetkellä.

Olemme myös hankkineet sairaalatasoisen ilmanpuhdistusjärjestelmän molempiin keskuksiin. Cair Dep 900 -sisäilmanpuhdistimet takaavat entistäkin paremman sisäilman laadun. Puhdistimet pystyvät suodattamaan sisäilmasta hyvinkin pienikokoisia epäpuhtauksia, joihin kuuluvat mm. bakteerit, mikrobit ja virukset. (Lisätietoja ilmanpuhdistimista ja niille tehdyistä tutkimuksista saatte pyydettäessä: Sami Toivonen Industless Oy sami.toivonen@industless.com)

Ilmanpuhdistusjärjestelmä sekä tehostettu siivous auttavat varmasti paljon, mutta niistäkään ei ole apua, jos emme huolehdi henkilökohtaisesta käsihygeniasta ja yleisistä varotoimenpiteistä. Nyt ei ole oikea aika ottaa tarpeettomia riskejä, vaan toimia jatkuvasti mahdollisimman järkevästi.

Kiitos, kun autatte meitä pitämään Klaukkalan Fit24 Kuntokeskukset mahdollisimman turvallisina treenipaikkoina jatkossakin!

Ystävällisin terveisin

Ella Sorsa

toimitusjohtaja Fit24 Kuntokeskukset Klaukkala