Premium-kuntokeskusta remontoidaan

Osa laitteista saattaa väliaikaisesti olla remontin vuoksi pois käytöstä.

Helmikuussa 2021 tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn pohjalta päätimme uudistaa Fit24 Premium-kuntokeskuksen aivan uudelle tasolle. Premium-kuntokeskuksessa on aloitettu muutostyöt, joiden tarkoituksena on tehostaa kuntokeskuksen tilankäyttöä, panostaa salin viihtyisyyteen sekä yhtenäistää kokonaisuutta. Uudistus tuo mukanaan Fit24 Kuntokeskukseen toimivuutta, monipuolisempia treenimahdollisuuksia, inspiroivaa treeniympäristöä sekä viihtyisyyttä.

Kuntosalille on tulossa kalustouutuuksia ja ryhmäliikuntasali tulee täydentymään toiminnallisella välineistöllä monipuolistaen myös kuntosalikävijöiden treenimahdollisuuksia.

Tällä hetkellä salilla uusitaan mm. ikkunateippauksia sekä tehdään muita asennustöitä. Myöhemmin keväällä ryhmäliikuntasali uudistetaan, pintoja maalataan sekä asiakaspalvelu muuttaa entisen lapsiparkin tiloihin. Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa!

Elokuusta 2021 lähtien meillä on tarjota teille kokonaisuus, joka yksinkertaisesti näyttää ja tuntuu erinomaisen hyvältä. Toivottavasti pidätte lopputuloksesta, se on teitä varten tehty. Seuraa meitä somessa, jos haluat seurata rempan editymistä!