Fit24 Xpress

Tee tosissasi ja nauti!

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, vapaaharjoittelutilaa sekä toiminnallista kalustoa.

Fit24 Xpress -kuntosalin löydät Viirin kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta (Citymarketin talo). Käytössäsi on yli 600m2 kuntosali avoinna 24h, 130m2 vapaaharjoittelualue pintajousitetulla urheilulattialla, nostolava, paljon toiminnallista kalustoa ja rautaa, toiminnallinen Crossfit-häkki, todella hyvät kuntosalilaitteet, jotka on tehty kovaan käyttöön, huippuilmaistointi sekä täydellinen sijainti parkkihalleineen! Salilta löytyy suihkuhuone sekä erilliset pukeutumishuoneet (4kpl).

Näppärimmin ostat Xpress-asiakkuuden verkkokaupasta ja pääset heti nauttimaan treeneistä!


Näin toimit Xpressillä

Xpress-keskuksesta löytyy neljä pukeutumishuonetta, lukittava unisex-suihkutila, wc:t 2kpl, sekä lukittavat arvotavaralokerot.

Kuntosali on käytössäsi 24/7. Sisään pääset kauppakeskuksen aukioloaikoina kuntokeskuksen pääovesta (Alkon viereinen lasiovi). Xpress-salin takaovi on käytössä ympäri vuorokauden. Takaovi löytyy ravintola Yang’sin ja parkkipaikan vierestä lähtevää luiskaa pitkin alas sisälle ja vasemmalla olevasta ovesta sisään kuntosalin eteiseen.

Viirin kauppakeskus on auki arkisin klo 8-21, lauantaisin klo 8-20 ja sunnuntaisin klo 10-20. Otathan huomioon myös juhlapyhien aukioloajat. Xpress-keskuksen etuovi sulkeutuu iltaisin 15 minuuttia ennen kauppakeskuksen sulkeutumista, koska vartijat aloittavat nosto-ovien sulkemisen ensimmäisenä. Uloskäynti tämän jälkeen takaovesta.

Viirin parkkihalli on Fit24-asiakkaiden käytössä K-citymarketin aukioloaikoina. Huomioithan, ettei auto unohdu myöhään illalla parkkihalliin.

Xpress-keskusta voit kokeilla ilmaiseksi. Koska Xpressillä ei ole henkilökuntaa säännöllisesti paikalla, kokeiluavaimen voit hakea Brunnin kauppakeskuskessa sijaitsevasta Fit24 asiakaspalvelusta sen aukioloaikoina.


TUTUSTU VIIKON AJAN VAIN 1€!

​​​​​​​TULE KOKEILEMAAN KUNTOSALEJA JA RYHMÄLIIKUNTAA VAIN 1€/7PÄIVÄÄ!

Tervetuloa tutustumaan liikuntapalveluihimme viikon ajan vain yhdellä eurolla. Uskomme, että viihdyt!

Oheisella lomakkeella saat itsellesi 7 PÄIVÄN tutustumisjakson kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntaan. Kokeilu ei sido sinua mihinkään! Voit siis huoletta tutustua liikuntapalveluihimme. Täytä kentät huolellisesti ja pääset heti tutustumaan!

Lue lisää


Fit24 Premium Kauppakeskus Brunnilla! Lue lisää toisesta kuntokeskuksestamme Klaukkalassa. >>