Fit24 Xpress

Tee tosissasi ja nauti!

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, vapaaharjoittelutilaa sekä toiminnallista kalustoa.

Fit24 Xpress -kuntosalin löydät Viirin kauppakeskuksen ensimmäisestä kerroksesta (Citymarketin talo). Käytössäsi on yli 600m2 kuntosali avoinna 24h, 130m2 vapaaharjoittelualue pintajousitetulla urheilulattialla, nostolava, paljon toiminnallista kalustoa ja rautaa, toiminnallinen Crossfit-häkki, todella hyvät kuntosalilaitteet, jotka on tehty kovaan käyttöön, huippuilmaistointi sekä täydellinen sijainti parkkihalleineen! Salilta löytyy suihkuhuone sekä erilliset pukeutumishuoneet (4kpl).

Näppärimmin ostat Xpress-asiakkuuden verkkokaupasta ja pääset heti nauttimaan treeneistä!


Näin toimit Xpressillä

Xpress-keskuksesta löytyy neljä pukeutumishuonetta, lukittava unisex-suihkutila, wc:t 2kpl, sekä lukittavat arvotavaralokerot.

Kuntosali on käytössäsi 24/7. Sisään pääset kauppakeskuksen aukioloaikoina kuntokeskuksen pääovesta (Alkon viereinen lasiovi). Xpress-salin takaovi on käytössä ympäri vuorokauden. Takaovi löytyy ravintola Yang’sin ja parkkipaikan vierestä lähtevää luiskaa pitkin alas sisälle ja vasemmalla olevasta ovesta sisään kuntosalin eteiseen.

Viirin kauppakeskus (Klaukkalantie 55) on auki arkisin klo 8-21, lauantaisin klo 8-20 ja sunnuntaisin klo 10-20. Otathan huomioon myös juhlapyhien aukioloajat. Xpress-keskuksen etuovi sulkeutuu iltaisin 15 minuuttia ennen kauppakeskuksen sulkeutumista, koska vartijat aloittavat nosto-ovien sulkemisen ensimmäisenä. Uloskäynti tämän jälkeen takaovesta.

Viirin parkkihalli on Fit24-asiakkaiden käytössä K-citymarketin aukioloaikoina. Huomioithan, ettei auto unohdu myöhään illalla parkkihalliin.


Fit24 Premium

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita, vapaita painoja sekä toiminnallinen crossikehikko. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Lue lisää

Palvelut

NAUTI OMASTA AJASTASI

Lue lisää