Mobiiliavain ja kuntosalille kirjautuminen

Fit24 Klaukkala -sovellus toimii myös avaimena kuntosalille!

Molemmille kuntosaleille kirjaudutaan sisään joko avaamalla ovi sovelluksella tai näyttämällä oma kulkuavain avaimenlukijaan

Fit24 Klaukkala -sovelluksen löydät omasta sovelluskaupastasi; AppStoresta sekä Google Play kaupasta nimellä Fit24 Klaukkala. Huom. muista hyväksyä sijaintipalvelut päälle, jotta mobiiliavain lähtee toimimaan.

SOVELLUKSEN KÄYTTÖ VAATII REKISTERÖITYMISEN

Jokaisen asiakkaamme tulee rekisteröityä käyttäjäksi järjestelmään. Rekisteröityessä luot itsellesi käyttäjätunnuksen (Fit24 Kuntokeskukselle antamasi sähköpostiosoitteesi) ja salasanan. Sähköpostin tulee olla sama, jonka olet asiakkuuden aktivoinnin yhteydessä antanut. Tällöin järjestelmä ymmärtää sinun olevan yksi ja sama henkilö ja näet oikeat avain-/laskutustiedot.

Sovelluksella voit:

  • Tarkastella omia tietoja ja omia laskutustietoja
  • Varata paikan ryhmätreeneihin
  • Lukea kuntosalin tärkeimpiä uutisia
  • Ostaa jäsenyyden tai lahjakortteja palveluihimme
  • Lähettää viestiä asiakaspalveluun
  • Kulkea kuntokeskuksen ovista
  • Tarkastella kuntokeskusten kävijämääriä reaaliajassa


Omat tiedot ja omat laskutustiedot löytyvät sekä sovelluksesta, että selaimella kirjauduttaessa Fit24 etusivun oikeasta ylänurkasta.​​​​​​​

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan sovelluksesta tai verkkosivustomme oikeasta ylälaidasta klikkaamalla "Kirjaudu sisään" ja "Unohtuiko salasana".

Mikäli sinulla on kehitysideoita sovellukseen liittyen, laitathan meille viestiä suoraan sovelluksesta tai asiakaspalvelu@fit24.fi.

Kuntosalille tulee aina ilmoittautua

Sovellusta ei ole pakko ottaa käyttöön. Kuntosalille voit kulkea myös kulkuavaimellasi. Molemmilla tavoilla kulunvalvontaa jää tieto saapumisestasi ja voimme taata kävijämäärän paikkansapitävyyden. HUOM! Kulkuoikeus on henkilökohtainen. Kuntokeskukseen ei saa tulla ilman voimassa olevaa kulkuoikeutta! Henkilökunta valvoo kulkuoikeuksia. Molemmilla kuntosaleilla on tallentava kameravalvonta.


Täältä löydät kuntokeskuksesi tuoreimmat uutiset!

Lue lisää