Tulossa: Fit24 Sovellus!

Olemme vaihtaneet asiakastietojärjestelmän. Uusi järjestelmä mahdollistaa paljon hienoja ominaisuuksia. Iso uutuus on Fit24 sovellus, joka julkaistaan Appstoressa ja Google Play-kaupassa piakoin. Sovelluksen kautta voit esimerkiksi tehdä varauksia palveluihimme tai voit käyttää sitä kulkuavaimena!

Olemme ottaneet käyttöön uuden verkkokaupan ja asiakashallintajärjestelmän. Uusi järjestelmä mahdollistaa meille paljon teknisiä ratkaisuja, joiden avulla voimme palvella teitä jatkossa entistä monipuolisemmin.

Kun sovellus saadaan julkaisuun, ilmoitamme siitä heti! Sovelluksessa voidaan jakaa mm. treenivideoita ja -ohjelmia, live-striimejä, ravintovinkkejä sekä muita liikunnan digitaalisia palveluita. Sovelluksesta näet myös tarvittaessa kaikki omaan asiakkuuteesi liittyvät tiedot.

Sovelluksen käyttö vaatii rekisteröitymisen.


HUOM! On mahdollista, että Fit24 Kuntokeskuksen laskuissa on järjestelmäsiirroista johtuvia virheitä. Jos huomaat omassa laskussasi virheitä, niin ilmoitathan meille siitä laskutus@fit24.fi osoitteeseen, kiitos! Kaikki virheet korjataan mahdollisimman pian.

Pahoittelemme uuden järjestelmän käyttöönotosta aiheutuvaa mahdollista haittaa!