Jumppiin jatkossa 20 hlöä

Valittujen tuntien osalta varaus on muutettu aluekohtaiseksi: Ryhmäliikunta-alueelle mahtuu 16, ja Fit24 CROSS -alueelle 4 henkeä.

Huomioithan varatessasi, että varausjärjestelmä tarjoaa aluekohtaiset tuntivaraukset erikseen.

Ryhmäliikuntatunnit varataan sovelluksen alavalikosta kohdasta "Jumpat". Valitse varatessasi haluatko ryhmäliikunta-alueelle vai crossikehikon alueelle. Lisätietoa varausjärjestelmässä kyseisten ryhmäliikuntatuntien kohdalla.

Jumppatunneille tulee ilmoittautua etukäteen varausjärjestelmän kautta. Jos et pääse paikalle, muistathan myös perua varauksesi.

Kun saavut kuntokeskukseen ja näytät kulkuavaimesi ovilukijaan tai kuljet ovista Fit24 Klaukkala -sovelluksella, kuittaat itsesi samalla tunnille.

Mikäli tunti on täynnä, voit laittaa itsesi jonoon. Saat Fit24 Klaukkala -sovellukseesi viestin, kun tunnilta vapautuu paikka. Jos et ota jonottamaasi paikkaa vastaan, muistathan perua varauksesi.Varauksen pystyy perumaan varausjärjestelmässä viimeistään tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua. Mikäli et saavu tunnille tai et kuittaa itseäsi tunnille kolmesti (eli kulje kulkuavaimella TAI sovelluksella ovesta), menevät varaustunnuksesi lukkoon viikon ajaksi.​​​​​​​