Fit24 Fysioterapia

Meille pääasioita ovat kehosi terveydestä, huoltamisesta ja toimintakyvystä huolehtiminen. Tästä syystä tarjoamme myös ensiluokkaista fysioterapiaa molemmissa toimipisteissä.

Kipuileeko selkäsi aktiivisesta liikunnasta huolimatta? Oletko jo harkinnutkin fysioterapeutille ajan varaamista ryhdin kohennukseen tai suoritustekniikoiden kehittämiseen? Älä anna rajoitteiden ja särkyjen hallita elämääsi, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mitä voimme hyväksesi tehdä.


Premium-kuntokeskuksessa sinua palvelee:

AMK-Fysioterapeutti
Hanna Rautio
0407226962 (tavoitat parhaiten tekstiviestitse).
hanna.rautio@fit24.fi

FYSIOTERAPIA, AKUPUNKTIO JA LYMPHATOUCH-LAITEHOITO

Hanna on myös erikoistunut faskia- ja arpikäsittelyyn, akupunktioon ja purentalihasten käsittelyyn.

HINNASTO

Hanna Rautio


Xpress-kuntokeskuksessa sinua auttaa:

Susanna Pakarinen

AMK-Fysioterapeutti
Susanna Pakarinen
0408679514

susanna.pakarinen@fit24.fi

URHEILUFYSIOTERAPIA


HINNASTO

  • Fysioterapiakäynti 45min 59€
  • Fysioterapiakäynti 60min 69€

Susannalla on valmennustaustaa sekä yksilö- että joukkuelajeista. Hän on toiminut mm. koripallon juniorimaajoukkueiden fysioterapeuttina, jalkapalloilijoiden, joukkuevoimistelijoiden, jääkiekkoilijoiden, Crossfit-urheilijoiden, kilpa-aerobickareiden ja juoksijoiden kanssa.

Tällä hetkellä Susanna opiskelee urheiluravitsemusta fysioterapian ammatin vahvistamiseksi palautumisen ja lihasvoiman kehityksen optimoinniksi sekä auttaakseen urheilijoita tilanteissa, joissa urheilijalla on perussairaus tai haasteita ravinnon kanssa.


Käynnit maksetaan hoidon yhteydessä. Maksuvaihtoehtoina käteinen, pankki- ja luottokortit ja lasku. Klaukkalan Fit24 Kuntokeskuksen fysioterapiakäynnin hinnassa on jo huomioitu Kelan myöntämä korvaus (6€/8€) eli erillistä korvausta ei voi enää hakea.

Peruuttamattomasta varatusta ajasta veloitamme täyden kertakäynnin hinnan.

Hinnoista alennusta Fit24 Kanta-asiakkuudella! Lue lisää >>


Fit24 Hieronta

Oletko jumissa? Anna hetki aikaa itsellesi! Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla.

Lue lisää