Kuntosalit

Löydät Fit24 Premium- ja Xpress -kuntosalit Klaukkalan parhaimmilta paikoilta isoimpien kauppojen yhteydestä!

Fit24 kuntosalit on suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus on mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen. Parkkipaikkoja on riittävästi ja salit huippuilmastoidut. Tilat ovat siistit ja laitteet huolletut.

Premium-kuntokeskus sijaitsee Kauppakeskus Brunnissa. Xpress-kuntokeskuksen löydät Viirin Kauppakeskuksesta. ​​​​​​​

Molemmat salit ovat avoinna 24/7 avainkortilla.Innostavaa treeniä kahdella salilla ja laadukkailla laitteilla!

Fit24 Kuntokeskuksessa treenaavat aloittelijat, kokeneet treenaajat ja lajiharrastajat. Meillä saat laadukasta omaa aikaa: Innostavaa treeniä turvallisessa, toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Panostamme liikuntakeskuksen jokaisen osa-alueen laadukkuuteen. Voit siis vain saapua paikalle ja nauttia treenistäsi.​​​​​​​


Fit24 Premium - Nauti omasta ajastasi

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Fit24 Xpress - Tee tosissasi ja nauti!

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, vapaaharjoittelutilaa sekä toiminnallista kalustoa.


Katso reaaliajassa kuntosalien kävijämäärät:


Mitä eroa on Premium- ja Xpress-kuntosaleilla?

Fit24 Premium-kuntokeskuksesta löytyy erittäin kattava valikoima painopakka-, cardio- ja vipuvarsilaitteita. Salilla on myös kattavasti vapaita painoja sekä crossikehikko. Technogymin laitteisto riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Salilla on käytössä Mywellness Cloud -älyteknologiajärjestelmä, johon tallennetaan henkilökohtaiset saliohjelmat, harjoitteludata ja joka opastaa koko harjoittelun ajan.

Kaikki Fit24 ryhmäliikuntatunnit pidetään Premium-kuntokeskuksessa. Samasta toimipisteestä löydät myös asiakaspalvelun ja Fit24 Fysioterapia-, Akupunktio- ja Hierontapalvelut.

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, 130m2 vapaaharjoittelualue pintajousitetulla urheilulattialla, nostolava, paljon toiminnallista kalustoa ja rautaa sekä toiminnallinen Crossfit-kehikko.

Xpress-kuntosalin cardio-laitteet ovat Precorin ja muu kalusto pääasiassa HC Pro:n.

Xpress-kuntokeskuksessa palvelee Fit24 Fysioterapia. Xpress-keskuksessa ei ole asiakaspalvelupistettä, vaan asiakaspalvelu hoituu Premium-kuntokeskuksessa.

Osta treenit tai tutustumisjakso sovelluksella!

​​​​​​​1) LATAA Fit24 Klaukkala -sovellus App Storesta tai Google Playsta​​​​​​​

2) OSTA asiakkuus, treenikortti tai tutustumisjakso sovelluksella

3) KÄYTÄ sovellusta kulkuavaimena ja pääset salille heti!

Kuntosaleihin voit myös tutustua viikon ajan eurolla!