Fit24 Klaukkala -sovellus

Appin löydät omasta sovelluskaupastasi! Lataa sovellus ja pääset heti treenaamaan! Sovelluksella voit mm. kulkea kuntokeskusten ovista ja tarkastella salien kävijämääriä reaaliajassa.

Osta treenit tai tutustumisjakso näppärästi sovelluksella:

​​​​​​​1) LATAA Fit24 Klaukkala -sovellus App Storesta tai Google Playsta​​​​​​​

2) OSTA asiakkuus, treenikortti tai tutustumisjakso sovelluksella

3) KÄYTÄ sovellusta kulkuavaimena ja pääset salille heti!

Sovelluksella voit:

SOVELLUKSEN KÄYTTÖ VAATII REKISTERÖITYMISEN

Jokaisen asiakkaamme tulee rekisteröityä käyttäjäksi järjestelmään. Rekisteröityessä luot itsellesi käyttäjätunnuksen (Fit24 Kuntokeskukselle antamasi sähköpostiosoitteesi) ja salasanan. Sähköpostin tulee olla sama, jonka olet asiakkuuden aktivoinnin yhteydessä antanut. Tällöin järjestelmä ymmärtää sinun olevan yksi ja sama henkilö ja näet oikeat avain-/laskutustiedot.

Rekisteröinnin voit tehdä sovelluksen lataamisen jälkeen sovelluksella.

Sovellusta ei ole pakko ottaa käyttöön. Kuntosalille voit kulkea myös kulkuavaimellasi ja omia tietoja voi tarkastella nettisivujemme kautta. Olitpa sitten uusi tai vanha asiakas, tulee sinun kuitenkin rekisteröityä ja luoda itsellesi tunnus.

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan sovelluksesta tai verkkosivustomme oikeasta ylälaidasta klikkaamalla "Kirjaudu sisään" ja "Unohtuiko salasana".

Mikäli sinulla on kehitysideoita sovellukseen liittyen, laitathan meille viestiä suoraan sovelluksesta tai asiakaspalvelu@fit24.fi.