Fit24 Fysioterapia

Meille pääasioita ovat kehosi terveydestä, huoltamisesta ja toimintakyvystä huolehtiminen. Tästä syystä tarjoamme myös ensiluokkaista fysioterapiaa molemmissa toimipisteissä.

Kipuileeko selkäsi aktiivisesta liikunnasta huolimatta? Oletko jo harkinnutkin fysioterapeutille ajan varaamista ryhdin kohennukseen tai suoritustekniikoiden kehittämiseen? Älä anna rajoitteiden ja särkyjen hallita elämääsi, ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, mitä voimme hyväksesi tehdä.


Fit24 CENTER-kuntokeskuksessa sinua palvelee:

AMK-Fysioterapeutti
Hanna Raumala
0407226962 (tavoitat parhaiten tekstiviestitse).
hanna.raumala@fit24.fi

FYSIOTERAPIA, AKUPUNKTIO JA LYMPHATOUCH-LAITEHOITO

Hanna on myös erikoistunut faskia- ja arpikäsittelyyn, akupunktioon ja purentalihasten käsittelyyn.

HINNASTO

Hanna Raumala


Fit24 XPRESS-kuntokeskuksessa sinua auttaa:

Susanna Pakarinen

AMK-Fysioterapeutti
Susanna Pakarinen
0408679514

susanna.pakarinen@fit24.fi

URHEILUFYSIOTERAPIA, Recovery Pump -laitehoito


HINNASTO


Susannalla on valmennustaustaa sekä yksilö- että joukkuelajeista. Hän on toiminut mm. koripallon juniorimaajoukkueiden fysioterapeuttina, jalkapalloilijoiden, joukkuevoimistelijoiden, jääkiekkoilijoiden, Crossfit-urheilijoiden, kilpa-aerobickareiden ja juoksijoiden kanssa.

Tällä hetkellä Susanna opiskelee urheiluravitsemusta fysioterapian ammatin vahvistamiseksi palautumisen ja lihasvoiman kehityksen optimoinniksi sekä auttaakseen urheilijoita tilanteissa, joissa urheilijalla on perussairaus tai haasteita ravinnon kanssa.


Käynnit maksetaan hoidon yhteydessä. Maksuvaihtoehtoina pankki- ja luottokortit, Smartum hieronta, ePassi hyvinvointi, Edenred -mobiilimaksu, Eazybreak -mobiilimaksu sekä lasku.

Peruuttamattomasta varatusta ajasta veloitamme täyden kertakäynnin hinnan.

Hinnoista alennusta Fit24 Kanta-asiakkuudella! Lue lisää >>


Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Fit24 Hierontapalveluita voivat varata kaikki! Sinun ei siis tarvitse olla Kuntokeskuksen asiakas.

Fit24 Hieronta

​​​​​​​Oletko jumissa? Anna hetki aikaa itsellesi! Hieronta palvelee aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin!

Lue lisää