Kuntosalit

Löydät Fit24 CENTER - ja XPRESS -kuntosalit Klaukkalan parhaimmilta paikoilta isoimpien kauppojen yhteydestä! ​​​​​​​

Fit24 CENTER - Me paransimme - jotta voit paremmin! ​​​​​​​

Fit24 CENTER UUDISTUI! Inspiroidu mahdollisuuksista! Tämä on THE KESKUS ja THE PLACE TO BE, jos haluat saada treeneistäsi kaiken irti!

Fit24 CENTER -kuntokeskus - Tavoita treenaamisen ydin keskellä Klaukkalaa! CENTER on Klaukkalan toiminnallisen treenin, terveysliikunnan, voimannoston ja laadukkaimman kuntosaliharjoittelun KESKUS!

Nauti ainutlaatuisesta kuntosalitreenistä! Huippuilmastoitu Fit24 CENTER tarjoaa innostavaa treeniä inspiroivassa ympäristössä ympäri vuorokauden.

Uniikit tilat toiminnalliselle treenille:

Viimosen päälle välineet toiminnalliseen ja vapaaseen harjoitteluun; valtava Crossisali, joss on mm. ATX® FUNCTIONAL RIG -crossikehikko + 4 kyykkypaikkaa, wallball-heittoseinä, SkiErg-hiihtolaitteet, spinning-pyörät, nyrkkeilysäkki, köydet, boksit, levytangot, käsipainot, kahvakuulat.​​​​​​ jne.

Monipuolinen kattaus laitteita ja vapaita painoja:

  • Technogymin laadukkaat painopakkalaitteet
  • paljon levypainolaitteita
  • reilusti erilaisia taljalaitteita
  • erilliset kyykkypaikat
  • painonnostoalue
  • runsaasti cardiolaitteita mm. porraskone


Inspiroidu mahdollisuuksista! Tämä on THE KESKUS ja THE PLACE TO BE, jos haluat saada treeneistäsi kaiken irti!

Panostamme liikuntakeskuksen jokaisen osa-alueen laadukkuuteen ja kehittämme treenimahdollisuuksia jatkuvasti asiakastoiveiden perusteella.

Salille pääset lataamalla Fit24 Klaukkala sovelluksen, joka toimii kulkuavaimenasi välittömästi, 24h koko jäsenyytesi keston ajan.​​​​​​​​​​​​​​ Fit24 Centerin löydät Kauppakeskus Brunnilta (Isoseppälä 14).

Panosta hyvinvointiisi ja nauti omasta ajastasi!Fit24 XPRESS - Tee tosissasi ja nauti!

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, runsaasti vapaita painoja, vapaaharjoittelutilaa sekä toiminnallista kalustoa.

Salille pääset lataamalla Fit24 Klaukkala sovelluksen, joka toimii kulkuavaimenasi välittömästi, 24h koko jäsenyytesi keston ajan.​​​​​​​ Fit24 XPRESS-kuntokeskuksen löydät Viirin Kauppakeskuksesta (Klaukkalantie 55). ​​​​​​​


Innostavaa treeniä kahdella salilla ja laadukkailla laitteilla!

Fit24 Kuntokeskuksessa treenaavat aloittelijat, kokeneet treenaajat ja lajiharrastajat. Meillä saat laadukasta omaa aikaa: Innostavaa treeniä turvallisessa, toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Panostamme liikuntakeskuksen jokaisen osa-alueen laadukkuuteen. Voit siis vain saapua paikalle ja nauttia treenistäsi.​​​​​​​

Fit24 kuntosalit on suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus on mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen. Parkkipaikkoja on riittävästi ja salit huippuilmastoidut. Tilat ovat siistit ja laitteet huolletut. Molemmat salit ovat avoinna 24/7 mobiilisovelluksella.

Osta treenit tai tutustumisjakso sovelluksella!

​​​​​​​1) LATAA Fit24 Klaukkala -sovellus App Storesta tai Google Playsta​​​​​​​

2) OSTA jäsenyys, treenikortti tai tutustumisjakso sovelluksella

3) KÄYTÄ sovellusta kulkuavaimena ja pääset salille heti!Mitä eroa on Fit24 CENTER- ja XPRESS-kuntosaleilla?

Fit24 CENTER -kuntokeskuksesta löytyy erittäin kattava valikoima painopakka-, cardio- ja vipuvarsilaitteita. Salilla on myös kattavasti vapaita painoja sekä ATX Crossikehikko. Technogymin laitteisto riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Kaikki Fit24 ryhmätreenitunnit pidetään CENTER-kuntokeskuksessa. Samasta toimipisteestä löydät Fit24 Fysioterapia-, Akupunktio- ja Hierontapalvelut.

Fit24 XPRESS on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, 130m2 vapaaharjoittelualue pintajousitetulla urheilulattialla, nostolava, paljon toiminnallista kalustoa ja rautaa sekä toiminnallinen Crossfit-kehikko.

Xpress-kuntosalin cardio-laitteet ovat Precorin ja muu kalusto pääasiassa HC Pro:n.

Xpress-kuntokeskuksessa palvelee Fit24 Fysioterapia.

Kuntosaleihin voit myös tutustua viikon ajan eurolla!

Katso reaaliajassa kuntosalien kävijämäärät: