Fit24 KUNTOSALIT
CENTER JA XPRESS

Löydät Fit24 CENTER - ja XPRESS -kuntosalit Klaukkalan parhaimmilta paikoilta isoimpien kauppojen yhteydestä! ​​​​​​​

Fit24 CENTER ​​​​​​​

Inspiroidu mahdollisuuksista! Tämä on THE KESKUS ja THE PLACE TO BE, jos haluat saada treeneistäsi kaiken irti!

Fit24 CENTER -kuntokeskus - Tavoita treenaamisen ydin keskellä Klaukkalaa! CENTER on Klaukkalan toiminnallisen treenin, terveysliikunnan, voimannoston ja laadukkaimman kuntosaliharjoittelun KESKUS!

Nauti ainutlaatuisesta kuntosalitreenistä! Huippuilmastoitu Fit24 CENTER tarjoaa innostavaa treeniä inspiroivassa ympäristössä ympäri vuorokauden.

Uniikit tilat toiminnalliselle treenille:

Viimosen päälle välineet toiminnalliseen ja vapaaseen harjoitteluun; valtava Crossisali, jossa on mm. ATX® FUNCTIONAL RIG -crossikehikko + 4 kyykkypaikkaa, wallball-heittoseinä, SkiErg-hiihtolaitteet, spinning-pyörät, nyrkkeilysäkki, köydet, boksit, levytangot, käsipainot, kahvakuulat.​​​​​​ jne.

Monipuolinen kattaus laitteita ja vapaita painoja:

  • Technogymin ja Watsonin laadukkaat painopakka- ja levypainolaitteet
  • reilusti erilaisia taljalaitteita
  • erilliset kyykkypaikat
  • painonnostoalue ja reilusti vapaita painoja
  • runsaasti cardiolaitteita mm. porraskone, SkiErg hiihtolaitteet ym.


Panostamme liikuntakeskuksen jokaisen osa-alueen laadukkuuteen ja kehittämme treenimahdollisuuksia jatkuvasti asiakastoiveiden perusteella.

Salille pääset lataamalla Fit24 Klaukkala sovelluksen, joka toimii kulkuavaimenasi välittömästi, 24h koko jäsenyytesi keston ajan.​​​​​​​​​​​​​​ Fit24 Centerin löydät Kauppakeskus Brunnilta (Isoseppälä 14).

Panosta hyvinvointiisi ja nauti omasta ajastasi!Fit24 XPRESS - Tee tosissasi ja nauti!

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, runsaasti vapaita painoja, vapaaharjoittelutilaa sekä toiminnallista kalustoa.

Salille pääset lataamalla Fit24 Klaukkala sovelluksen, joka toimii kulkuavaimenasi välittömästi, 24h koko jäsenyytesi keston ajan.​​​​​​​ Fit24 XPRESS-kuntokeskuksen löydät Viirin Kauppakeskuksesta (Klaukkalantie 55). ​​​​​​​


Innostavaa treeniä kahdella salilla ja laadukkailla laitteilla!

Fit24 Kuntokeskuksessa treenaavat aloittelijat, kokeneet treenaajat ja lajiharrastajat. Meillä saat laadukasta omaa aikaa: Innostavaa treeniä turvallisessa, toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Panostamme liikuntakeskuksen jokaisen osa-alueen laadukkuuteen. Voit siis vain saapua paikalle ja nauttia treenistäsi.​​​​​​​

Fit24 kuntosalit on suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus on mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen. Parkkipaikkoja on riittävästi ja salit huippuilmastoidut. Toteutamme asiakastoiveita aktiivisesti mm. tilaamalla uutta kalustoa. Tilat ovat siistit ja laitteet huolletut. Molemmat salit ovat avoinna 24/7 mobiilisovelluksella.

Huomioithan, että ikäraja kuntosaleille on 15 vuotta.

Osta treenit tai tutustumisjakso sovelluksella!

​​​​​​​1) LATAA Fit24 Klaukkala -sovellus App Storesta tai Google Playsta​​​​​​​

2) OSTA jäsenyys, treenikortti tai tutustumisjakso sovelluksella

3) KÄYTÄ sovellusta kulkuavaimena ja pääset salille heti!Mitä eroa on Fit24 CENTER- ja XPRESS-kuntosaleilla?

Fit24 CENTER -kuntokeskuksesta löytyy erittäin kattava valikoima painopakka-, cardio- ja vipuvarsilaitteita. Salilla on myös kattavasti vapaita painoja, valtava toiminnallinen tila sekä ATX Crossikehikko. Technogymin ja Watsonin laitteet sopivat loistavasti sekä aktiivitreenaajan tarpeisiin, että aloittelijoille.

Kaikki Fit24 ryhmätreenitunnit pidetään CENTER-kuntokeskuksessa. Samasta toimipisteestä löydät myös Fit24 Fysioterapia-, Akupunktio- ja Hierontapalvelut.

Fit24 XPRESS on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, 130m2 vapaaharjoittelualue, nostolava, paljon toiminnallista kalustoa ja rautaa sekä toiminnallinen Crossfit-kehikko.

Xpress-kuntosalin cardio-laitteet ovat Precorin ja muu kalusto pääasiassa Watsonin ja HC Pro:n.

Xpress-kuntokeskuksessa palvelevat myös Fit24 Fysioterapia ja Fit24 Hieronta.

Katso reaaliajassa kuntosalien kävijämäärät: