Palvelut

NAUTI OMASTA AJASTASI

Iloista ryhmäliikuntaa, hyvinvoinnistasi huolehtimista ja huoletonta salitreeniä kahdella eri kuntosalilla. Meille pääasioita ovat kehosi terveydestä, huoltamisesta ja toimintakyvystä huolehtiminen. Tästä syystä tarjoamme myös ensiluokkaiset hieronta-, fysioterapia- ja Personal Training -palvelut. Tutustu liikuntapalveluihimme alta!

Kuntosalit

Fit24 Premium

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita, vapaita painoja sekä toiminnallinen crossikehikko. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Lue lisää

Fit24 Xpress

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, vapaaharjoittelutilaa sekä toiminnallista kalustoa.

Lue lisää


Ryhmäliikunta

Innostavaa ja iloista ryhmäliikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa treenaamaan monipuolisesti LIVE-tunneillemme!

Lue lisää

Personal Training

Pysy motivoituneena ja liikkeessä.

Lue lisää


Fit24 Fysioterapia

Meille pääasioita ovat kehosi terveydestä, huoltamisesta ja toimintakyvystä huolehtiminen. Tästä syystä tarjoamme myös ensiluokkaista fysioterapiaa molemmissa toimipisteissä.

Lue lisää

Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. Fit24 Hierontapalveluita voivat varata kaikki! Sinun ei siis tarvitse olla Kuntokeskuksen asiakas.

Fit24 Hieronta

​​​​​​​Oletko jumissa? Anna hetki aikaa itsellesi! Hieronta palvelee aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin!

Lue lisää


SuperSeniorit

Me olemme sitä mieltä, että ikä on vain numeroita.

Lue lisää

InBody -mittaus

Inbody mittaa kehonkoostumuksen todella tarkasti ja antaa lisäpotkua kohti terveellisempiä elämäntapoja!

Lue lisää

Muut palvelut

Akupunktio

Yrityksille​​​​​​​

HENKILÖKUNTA

Tutustu Fit24 tiimiin!

Lue lisää


SINÄ OLET MEILLE TÄRKEÄ

Treenit jatkuvat Fit24 Kuntokeskussa 24h vuoden ympäri. Kuntosalit on laitteiston puolesta suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus on mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen.

Parkkipaikkoja on riittävästi ja molemmat kuntokeskukset ovat huippuilmastoidut. Tilat ovat siistit ja laitteet huolletut. Klaukkalan Fit24 Kuntokeskuksissa siivotaan joka arkipäivä. Lisäksi molempiin keskuksiin on asennettu kesällä 2020 sairaalatasoiset ilmanpuhdistusjärjestelmät. On todella siistiä, kun paikat on kunnossa!

Toiminnassamme korostuu aito kunnioitus ja arvostus ihmisiä kohtaan. Tulet huomaamaan, että Fit24 asiakkaana saat yksilöllistä ja laadukasta palvelua. Toimimme vastuullisesti sekä reilusti jokaisessa tilanteessa.