Asiakastiedote 3.12.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 3.12.2021 päätöksen velvoittavista Covid 19 -rajoituksista, jotka koskevat liikuntakeskuksia / kuntosaleja lauantaista 4.12.2021 alkaen.

Aluehallintoviraston päätös (rajoitukset / päätökset voimassa 31.12.2021 asti):

“Tartuntalain pykälään 58 d perustuva päätös tilojen käytöstä koskee laajasti erilaisia asiakas- ja yleisötiloja (esimerkiksi kaupat, urheilutilat, kirjastot, museot ja teatterit) Uudellamaalla. Päätöksen mukaan tilojen käytöstä vastaavien toimijoiden on järjestettävä toiminta siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Toimija voi esimerkiksi rajoittaa asiakasmäärää, porrastaa kävijöiden osallistumista ja/tai tehdä tilaan ja asiakaspaikkojen sijoitteluun liittyviä järjestelyjä.

Päätös koskee asiakasmäärästä riippumatta urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistystoimintaan käytettyjä tiloja, kuten kuntosaleja, sisäliikuntatiloja ja yleisiä saunoja. Muiden tilojen osalta päätöstä on noudatettava, jos kyseessä on yli 10 henkilön sisätila tai yli 50 henkilön ulkotila.

Esimerkiksi osallistujamäärän rajaamisen vaihtoehtona kuntosalin ylläpitäjä voi ottaa käyttöön koronapassin. Tällöin koronapassi pitää tarkastaa yli 16-vuotiailta henkilöiltä, joka kerta kun he saapuvat tilaan.”

Fit24 Kuntokeskuksia on kaksi, jotka toimivat 24/7. Tulemme järjestämään tiloja ja/tai rajoittamaan tiloissa kerralla olevaa asiakasmäärää.

Meillä ei yksinkertaisesti ole riittävästi henkilökuntaresursseja tarkastamaan koronapasseja tässä mittakaavassa ympäri vuorokauden, joten koronapassi ei ole meille vaihtoehto. Rajoittamalla tiloissa olevaa asiakasmäärää ja järjestelemällä tiloja/laitteita pystymme pitämään molemmat keskukset auki 24/7.

Ryhmäliikunnan asiakasmäärää rajoitetaan lauantaista 4.12.2021 lähtien.

  • Ryhmäliikuntatunneilla voi olla 4.12.-31.12.2021 välisenä aikana 16 henkilöä / tunti ja sisäpyöräily-tunneilla 8 henkilöä / tunti.

Kuntosaleilla tehdään tiloihin ja laitteisiin liittyviä järjestelyjä:

  • Premium-salilla otetaan osa laitteista pois käytöstä/kaikkia laitteita ei voi käyttää, jos viereinen laite on jo käytössä, jotta turvavälit toteutuvat.

  • Xpress- keskuksessa laitteita siirretään toiminnallisen harjoittelualueen tyhjään tilaan, jotta turvavälit toteutuvat.

Ajantasaisen koronatiedotteemme löydät aina osoitteesta: Fit24.fi/koronainfo

Palvelemme sinua normaalin asiakaspalvelun aukioloaikojen mukaisesti. Asiakaspalvelu Premium- keskuksessa ma-to klo 15.30-19.30, puhelimitse (010 3966 310) arkisin klo 12-17. Lisäksi osoitteissa asiakaspalvelu@fit24.fi sekä laskutus@fit24.fi. Whatsappilla tavoitat meidät numerosta 050 452 7552. Pyrimme vastaamaan viesteihin aina viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa.

Onneksi meillä on vastuullisia asiakkaita ja olemme pystyneet treenaamaan koko korona-ajan turvallisesti. Meidän tiedossa maaliskuun 2020 jälkeen on yhteensä kaksi kertaa, jolloin Fit24 Kuntokeskuksessa on ollut koronapositiivinen henkilö. Samaan aikaan salilla olleita on tiedotettu asiasta, eikä kummastakaan näistä tapauksesta ole aiheutunut yhtäkään jatkotartuntaa.

Tulethan treenaamaan vain täysin terveenä! Pese kädet sekä tullessasi että lähtiessäsi. Desinfioi pinnat ja kädet aina tarvittaessa! Noudata turvavälejä, salietikettiä ja huolehdi omalta osaltasi mahdollisimman terveysturvallisesta treenaamisesta! Kiitos kun teet oman osuutesi, otat muut huomioon ja noudatat ohjeita!

Seuraamme tilannetta reaaliajassa ja reagoimme tarvittaessa välittömästi. Terveysturvallisia treenejä kaikille!


Klaukkalan Fit24 Kuntokeskukset

toimitusjohtaja

Ella Sorsa