SuperSeniorit

Me olemme sitä mieltä, että ikä on vain numeroita.

Tarjoamme laadukasta ja monipuolista senioriliikuntaa: SuperSeniori -asiakkuudella saat Premium -kuntosalin rajattomaan käyttöösi sekä pääset kaikille aamujen ja aamupäivien senioreiden ryhmäliikuntatunneille!

Kuntosali

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Tarvitsetko kuntosaliohjelman? Lue lisää Personal Training -palveluistamme alta.

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunneilla on aina ammattitaitoinen ohjaaja vetämässä tuntia. Tunneilla liikutaan mukavan musiikin tahdissa joko kehonpainoa tai eri treenivälineitä käyttäen.​​​​​​​

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen:

Ryhmäliikuntatunneille tulee aina ilmoittautua. Tunneille ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta joko Fit24 Klaukkala -puhelinsovelluksella tai nettisivuille kirjautumalla. Kun saavut kuntokeskukseen ja näytät kulkuavaimesi ovilukijaan tai kuljet ovista Fit24 Klaukkala -sovelluksella, kuittaat itsesi samalla tunnille. Mikäli tunti on täynnä, voit laittaa itsesi jonoon. Saat Fit24 Klaukkala -sovellukseesi viestin, kun tunnilta vapautuu paikka.

Ryhmäliikuntatuntien varaaminen vaatii rekisteröitymisen. Näppärimmin varaat tunnin Fit24-sovelluksella.


HINNASTO

Voit valita itsellesi joko 1, 2 tai 3 kuukauden SuperSeniori-asiakkuuden Fit24 Premium Kuntokeskuksessa (Brunnin toimipiste). Kaikki kortit sisältävät 24/7 Premium -kuntosalin käytön sekä senioreiden omat ryhmäliikuntatunnit (varausjärjestelmä).

SuperSeniori-hinnoilla voit treenata, kun olet eläkkeellä. Emme halua sinua kesäksi kuntoon—Haluamme sinut loppuelämäksesi kuntoon! Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto ja aloita oman hyvinvointisi parantaminen jo tänään.

1kk kortti

50€


2kk kortti

90€


3kk kortti

120€


10x kortti

59€

voimassa 3 kk

Kaikkiin treenikortteihin avainmaksu 10€ tai mobiiliavain 5€.

Tule viihtymään hyvässä seurassa!

Olemme joka vuosi saaneet kymmeniä uusia senioriharrastajia ja olet enemmän kuin tervetullut liittymään iloiseen ja motivoituneeseen joukkoon, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.

Oman SuperSeniori-asiakkuutesi voit ostaa myös asiakaspalvelustamme:

Kauppakeskus Brunni

Isoseppälä 14 Klaukkala
puh. 0103966310
Whatsapp 0504527552
asiakaspalvelu@fit24.fi