PT ONLINE

Monipuoliset kuntosaliohjelmat käytössäsi kätevällä treenisovelluksella! Kokeile kuukausi ilmaiseksi!

​​​​​​​Uusi Fit24 valmennustuote tarjoaa monipuolisesti treeniohjelmat sekä ravintovinkit sovelluksen avulla käyttöösi! Appin avulla valmentajasi on mukanasi missä vain – salilla, kotona, työreissussa tai kesämökillä!

KOKEILE KUUKAUSI ILMAISEKSI!

​​​​​​​Monipuoliset kuntosaliohjelmat käytössäsi kätevällä treenisovelluksella! VAIN 5€ /4vk*!

Nyt saat Fit24 Trainereiden Matias Pyykön ja Topi Annosen tekemät kuukausittain päivittyvät kuntosaliohjelmat näppärästi sovelluksen kautta käyttöösi. Voit siis vain saapua salille ja treenit odottavat taskussasi.

PT Online sopii sinulle, jos et tällä hetkellä tarvitse henkilökohtaista valmennusta, mutta haluat pitkällä aikavälillä kehittää lihaskuntoasi, saada lisää lihasmassaa tai kiinteytyä.

Kuntosaliohjelmat sopivat sekä aloittelijoille, että pidempään salilla treenanneille. Treenisovellus on helppokäyttöinen ja monipuolinen. Sovellus sisältää jokaiseen treeniliikkeeseen kirjalliset ohjeet sekä havainnollistavat videot.

Treeniohjelmat ovat yksi- ja kaksijakoisia. Treeniohjelmat päivittyvät kuukausittain ja yhtä saliohjelmaa tehdään 4-6 viikon ajan.

Sovellus sisältää myös treenipäiväkirjan, joka takaa mahdollisuuden progressiiviseen kehitykseen.

Saat myös runsaasti hyödyllisiä ravintovinkkejä tukemaan arkeasi esimerkiksi aamupalaohjeita sekä terveellisiä välipaloja!

Aloita kuukauden ilmainen tutustumisjakso

..ja aktivoi PT ONLINE Fit24 Klaukkala-sovelluksella tai suoraan verkkokaupasta! >>

*PT Online jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena (laskutus 5€, 4 viikon välein) kuukauden tutustumisjakson jälkeen.Yksilövalmennukseen tehoa sovelluksen avulla

Uusi PT Online -tuote tarjoaa Fit24 Personal Training yksilövalmennettavalle ja valmentajalle monipuolisen yhteydenpitokanavan, jota kautta onnistuvat treeniohjelmien tekeminen, päivittäminen ja seuraaminen.

SOVELLUKSEN ETUJA YKSILÖVALMENNETTAVILLE OVAT mm.

  • Jokaisesta laitteesta ja salitreeniliikkeestä havainnollistavat ohjevideot
  • Volyymi-ja kuormaprogression seuranta
  • Valmennuskalenteri, jonne valmentajasi voi merkitä valmennukseen liittyvät tapahtumat treenipäivistä yhteisiin tapaamisiin ja lepopäiviin; Sinä voit myös tarvittaessa kuitata tapahtumat tehdyksi
  • Mahdollisuus pitää valmennukseen liittyvää päiväkirjaa, jota voitte yhdessä valmentajasi kanssa tarkastella (päiväkirjamerkintöihin voidaan lisätä tekstin lisäksi myös kuvia)
  • Mittauskirjanpito; Olipa kyseessä sitten paino, leposyke, nukuttu aika tai mikä tahansa muu mitattava tulos, voit seurata niitä kaikkia yhdessä valmentajasi kanssa suoraan sovelluksen välityksellä
  • Yhteydenpito Fit24 Traineriin
  • Ravintovalmennus; valtava ravintoainekirjasto omien aterioiden suunnitteluun. Ateriat voidaan tallentaa sovellukseen myöhempää käyttöä varten.

Mikäli tarvitset tarkempaa henkilökohtaista valmennusta kuntosalille ota yhteyttä Fit24 Trainer Matiakseen sähköpostitse: matias.pyykko@fit24.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön yllä olevan linkin takaa. Samasta artikkelista löydät lisäinfoa Personal Training -palveluistamme.

Pysy motivoituneena ja liikkeessä.

Lue lisää