PT ONLINE

Monipuoliset kuntosaliohjelmat käytössäsi kätevällä treenisovelluksella! Kokeile kuukausi ilmaiseksi!

Tehokkaat treeniohjelmat sekä ravintovinkit sovelluksen avulla käyttöösi!

KOKEILE KUUKAUSI ILMAISEKSI!

​​​​​​​Monipuoliset kuntosaliohjelmat käytössäsi kätevällä treenisovelluksella! VAIN 5€ /4vk*!

PT ONLINElla saat Fit24 valmentajien tekemät kuukausittain päivittyvät tehokkaat kuntosaliohjelmat näppärästi sovelluksen kautta käyttöösi. Voit siis vain saapua salille ja treenit odottavat taskussasi.

PT Online sopii sinulle, jos et tällä hetkellä tarvitse henkilökohtaista valmennusta, mutta haluat pitkällä aikavälillä kehittää lihaskuntoasi, saada lisää lihasmassaa, polttaa rasvaa ja kiinteytyä.

Kuntosaliohjelmat sopivat sekä aloittelijoille, että pidempään salilla treenanneille. Treenisovellus on helppokäyttöinen ja monipuolinen. Sovellus sisältää jokaiseen treeniliikkeeseen kirjalliset ohjeet sekä havainnollistavat videot.

Treeniohjelmat ovat yksi- ja kaksijakoisia. Treeniohjelmat päivittyvät kuukausittain ja yhtä saliohjelmaa tehdään 4-6 viikon ajan.

Sovellus sisältää myös treenipäiväkirjan, joka takaa mahdollisuuden progressiiviseen kehitykseen.

Saat myös runsaasti hyödyllisiä ravintovinkkejä tukemaan arkeasi esimerkiksi aamupalaohjeita sekä terveellisiä välipaloja!

Aloita kuukauden ilmainen tutustumisjakso

..ja aktivoi PT ONLINE Fit24 Klaukkala-sovelluksella tai suoraan verkkokaupasta! >>

*PT Online jatkuu toistaiseksi voimassa olevana sopimuksena (laskutus 5€, 4 viikon välein) kuukauden tutustumisjakson jälkeen.Yksilövalmennukseen tehoa sovelluksen avulla

PT ONLINE + Step2Fit App tarjoavat Fit24 Personal Training yksilövalmennettavalle ja valmentajalle monipuolisen yhteydenpitokanavan, jota kautta onnistuvat treeniohjelmien tekeminen, päivittäminen ja seuraaminen.

SOVELLUKSEN ETUJA YKSILÖVALMENNETTAVILLE OVAT mm.

  • Jokaisesta laitteesta ja salitreeniliikkeestä havainnollistavat ohjevideot
  • Volyymi-ja kuormaprogression seuranta
  • Valmennuskalenteri, jonne valmentajasi voi merkitä valmennukseen liittyvät tapahtumat treenipäivistä yhteisiin tapaamisiin ja lepopäiviin; Sinä voit myös tarvittaessa kuitata tapahtumat tehdyksi
  • Mahdollisuus pitää valmennukseen liittyvää päiväkirjaa, jota voitte yhdessä valmentajasi kanssa tarkastella (päiväkirjamerkintöihin voidaan lisätä tekstin lisäksi myös kuvia)
  • Mittauskirjanpito; Olipa kyseessä sitten paino, leposyke, nukuttu aika tai mikä tahansa muu mitattava tulos, voit seurata niitä kaikkia yhdessä valmentajasi kanssa suoraan sovelluksen välityksellä
  • Yhteydenpito Fit24 Traineriin
  • Ravintovalmennus; valtava ravintoainekirjasto omien aterioiden suunnitteluun. Ateriat voidaan tallentaa sovellukseen myöhempää käyttöä varten.

Tutustu vamentajiimme ja ota yhteyttä:

Saavuta tavoitteesi helpommin ja nopeammin!

Lue lisää