Fit24CROSS

Fit24CROSS on tehokas toiminnallinen tunti, joka kuormittaa lihaksistoa vaihtelevasti ja haastaa monipuolisesti!

Fit24CROSS harjoittelu parantaa kestävyyttä, lihaskuntoa, lihasvoimaa, liikehallintaa sekä liikkuvuutta. Liikeradat ovat tunnilla luontaisia ja sellaisia, joita tarvitsemme jokapäiväisessä elämässämme muutoinkin. Toiminnalliset liikkeet ovat myös turvallisia ja terveellisiä, kun ne suoritetaan teknisesti oikein. Crossitreeniä tehdään 16 hengen ryhmätreeneissä, valmentajiemme laadukkaassa ohjauksessa.

Valittavissasi on kolme erilaista toiminnallisen treenin tuntia: Fit24CROSS Basic, Fit24CROSS Intense ja Fit24CROSS Power.

Fit24CROSS Basic ja Intense -tunnit koostuvat osuuksista, joissa kehitetään voimatasoja isoilla moninivelliikkeillä, sekä aerobisesta osuudesta. Fit24CROSS Basic -tunti kestää 60 minuuttia ja Fit24CROSS Intense tunti kestää 70 minuuttia. Fit24CROSS Intense eroaa Basic tunnista myös työsarjojen määrissä, joita on Intense tunnissa enemmän.

Fit24CROSS Power -tunti (60min) keskittyy pääasiassa voimatasojen kasvattamiseen (ei sisällä aerobista osuutta). Fit24CROSS Power -tunneilla on teemana yläkroppa, alakroppa tai keskivartalo.

Fit24CROSS -tunnit toteutetaan kiertoharjoitteluna aikaa vastaan ja treeneissä tehdään monipuolisia liikkeitä kehonpainolla ja erilaisilla välineillä. Tätä varten Fit24 Centerin Crossisalista löytyy viimosen päälle puitteet ja välineet, mm. ATX toiminnallinen crossikehikko, 4 kyykkypaikkaa, wallball-heittoseinä, nyrkkeilysäkki, köydet, boksit, levytangot, käsipainot, spinning-pyörät, SkiErg -hiihtolaitteet sekä kahvakuulat.

Fit24CROSS sopii kaikille! Fit24CROSS -treenit ovat intensiivisiä, jolloin lyhyen ajan sisällä tehdään paljon töitä. Suuri osa treeneistä tehdään aikaa vastaan, mikä mahdollistaa tulosten ja kehittymisen seuraamisen. Painoja ja toistomääriä säätämällä voit päättää, kuinka haastavan tunnista itsellesi haluat.

Toiminnallinen treeni kuluttaa tehokkaasti energiaa, joten se tukee hienosti painonpudotusta tai kiinteytymistä. Kuntosalikävijöille Fit24CROSS tarjoaa inspiraatiota, haastetta ja uusia virikkeitä!


Osta treenit tai tutustumisjakso näppärästi sovelluksella:

​​​​​​​1) LATAA Fit24 Klaukkala -sovellus App Storesta tai Google Playsta​​​​​​​

2) OSTA asiakkuus, treenikortti tai tutustumisjakso sovelluksella

3) KÄYTÄ sovellusta kulkuavaimena ja pääset salille heti!