Fit24 RYHMÄTREENIT

Innostavaa ja iloista liikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa treenaamaan LIVE-tunneillemme!

Polta rasvaa, kasvata kuntoa, kehitä voimaa ja huolla kehoasi

16 ja 9 hengen ryhmätreeneissä keskitytään parantamaan yleisesti tärkeitä fyysisiä ominaisuuksia, kuten hengitys- ja verenkiertoelimistön ja lihaksiston kestävyyttä, voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä ja ketteryyttä.


Ryhmätreeneihin voit lunastaa oman paikkasi 5x, 10x ja 20x kertakorteilla.

(Fit24 Ryhmätreenit kuuluvat automaattisesti ennen 31.8.2023 aloitettuihin Premium-jäsenyyksiin.)

LIVE RYHMÄTREENIT

Fit24 Ryhmätreenit tarjoaa täysin uudistuneen konseptin toiminnalliseen harjoitteluun ja kehonhuoltoon kohdennetummin pienemmissä ryhmissä. Ryhmätreenit ovat LIVE-tunteja, joissa ohjaaja opastaa ja tsemppaa koko treenin ajan.

4.9.2023 alkaen Fit24 Kuntokeskukset tarjoavat laadukasta ja uudistettua toiminnallista treeniä Fit24CROSS -konseptin muodossa sekä monipuolisia kehonhuollollisia pienryhmätreenejä (Fit24BODY ja FasciaMethod, lue lisää alempaa).

​​​​​​​Nykyiset 20 hengen ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilytunnit ovat jääneet 1.9.2023 alkaen pois.

Ryhmätreenit rullaavat Fit24 CENTERillä (Kauppakeskus Brunnilla) maanantaista perjantaihin ja sunnuntaisin.


Aikataulu / Varausjärjestelmä:

Aikataulu näyttää yhden päivän kerrallaan. Ylävalikosta pääset halutessasi "sorttaamaan" sekä kategoriaa, että päivämäärää. Kalenterikuvakkeesta voit vaihtaa kuukauden.

Paikan voit varata joko kirjautumalla sisään ja klikkaamalla tunnin nimeä tai Fit24 Klaukkala sovelluksella.

LATAA FIT24 KLAUKKALA APP

Sovelluksella voit varata / perua paikan ryhmätreeneihin, sekä kulkea kuntokeskusten ovista.


Vaihtoehtoisesti voit myös rekisteröityä alla olevasta linkistä ja varata paikan suoraan nettisivuilta.

Ryhmätreenitunneille ilmoittautuminen

Ryhmätreenitunneille tulee aina ilmoittautua. Treeneihin ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta. Kun saavut kuntokeskukseen ja näytät kulkuavaimesi ovilukijaan tai kuljet ovista Fit24 Klaukkala -sovelluksella, kuittaat itsesi samalla tunnille.

Tunnin voi varata 3 viikkoa ennen tunnin alkua. Varauksia voi olla 3 kerrallaan.

Mikäli tunti on täynnä, voit laittaa itsesi jonoon. Saat Fit24 Klaukkala -sovellukseesi viestin, kun tunnilta vapautuu paikka. Jos et ota jonottamaasi paikkaa vastaan, muistathan perua varauksesi. Fit24 ei pysty takaamaan paikkojen saatavuutta ryhmätreenitunneilla ym., joilla paikkoja on rajoitettu määrä.

Kaikki tuntimuutokset päivittyvät suoraan varausjärjestelmään.

Tunnin peruminen

Mikäli et pääse osallistumaan varaamiisi treeneihin, peru varaus. Varauksen pystyy perumaan varausjärjestelmässä sovelluksella tai nettisivuilla viimeistään tuntia ennen ryhmätreenintunnin alkua.

Jos unohdat perua varauksen 1 kuukauden sisällä 2x, menevät varaustunnukset 7 päiväksi lukkoon.

Toivoisimme asiakkailta huolellisuutta, jotta tyhjiltä varauksilta säästyttäisiin ja jokainen pääsisi liikkumaan tunneille. Eli peruthan varaamasi ajan HETI, jos et ole tulossa tunnille. Tällöin jonossa olevat pääsevät tunnille ja saavat mahdollisimman pian tiedon asiasta. Sovellus lähettää jonossa olijoille automaattisesti viestin, kun tunnille vapautuu paikka (kunhan sovelluksen ilmoitusasetukset on hyväksytty ja ovat päällä).


TUNTIKUVAUKSET

Fit24CROSS

Fit24CROSS on tehokas toiminnallinen tunti, joka kuormittaa lihaksistoa vaihtelevasti ja haastaa monipuolisesti!

Fit24CROSS harjoittelu parantaa kestävyyttä, lihaskuntoa, lihasvoimaa, liikehallintaa sekä liikkuvuutta. Liikeradat ovat tunnilla luontaisia ja sellaisia, joita tarvitsemme jokapäiväisessä elämässämme muutoinkin. Toiminnalliset liikkeet ovat myös turvallisia ja terveellisiä, kun ne suoritetaan teknisesti oikein. Crossitreeniä tehdään 16 hengen ryhmätreeneissä, valmentajiemme laadukkaassa ohjauksessa.


Tunti koostuu osuudesta, jossa kehitetään voimatasoja isoilla moninivelliikkeillä, sekä aerobisesta osuudesta. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluna aikaa vastaan ja treenissä tehdään monipuolisia liikkeitä kehonpainolla ja erilaisilla välineillä. Tätä varten crossisalista löytyy viimosen päälle puitteet ja välineet, mm. ATX toiminnallinen crossikehikko, 4 kyykkypaikkaa, wallball-heittoseinä, nyrkkeilysäkki, köydet, boksit, levytangot, käsipainot sekä kahvakuulat.


Tunti sopii kaikille! Painoja ja toistomääriä säätämällä voit päättää, kuinka haastavan tunnista itsellesi haluat. Toiminnallinen treeni kuluttaa tehokkaasti energiaa, joten se tukee hienosti painonpudotusta tai kiinteytymistä. Kuntosalikävijöille Fit24CROSS tarjoaa inspiraatiota, haastetta ja uusia virikkeitä!


Fit24CROSS -treenit ovat intensiivisiä, jolloin lyhyen ajan sisällä tehdään paljon töitä. Suuri osa treeneistä tehdään aikaa vastaan, mikä mahdollistaa tulosten ja kehittymisen seuraamisen. Fit24CROSS Basic tunti kestää 60 minuuttia ja Fit24CROSS Intense tunti kestää 70 minuuttia. Fit24 Cross Intense eroaa Basic tunnista myös työsarjojen määrissä, joita on Intense tunnissa enemmän.


Fit24BODY

Fit24BODY tarjoaa liikkuvuutta, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Fit24BODY -tunnilla huolletaan kehoa aktiivisilla, mutta turvallisilla harjoitteilla. Pääpaino kehon asentojen ja liikkeiden hallinnassa. Tavoitteena on kudoksen kuormittaminen turvallisesti hallituilla liikeradoilla ja liikelaajuuksilla ilman virheellisesti kuormittavia voimia.


Kehon huoltaminen on tärkeä osa harjoittelun kokonaisuutta. Tunnilla vetreytetään ryhtiä, harjoitetaan syviä lihaksia sekä tasapainoa. Tunnin alussa lämmitellään lihakset ja lopputunnista lihaksia venytellään rauhallisesti.


FASCIAMETHOD

FASCIAMETHOD sopii kaikille, jotka haluavat vähentää kipua, särkyä ja jäykkyyttä kehossa.

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Tunnilla yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille ja liikehallintaharjoittelu. FasciaMethod on myös loistava oheisharjoittelumuoto.