Fit24 RYHMÄTREENIT

Innostavaa ja iloista liikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa treenaamaan LIVE-tunneillemme!

Tervetuloa nauttimaan energisestä kesäkaudesta kanssamme! Kesä tuo mukanaan muutamia muutoksia kesän aikatauluihin. Luethan tämän infon huolellisesti.

Lue lisää


Polta rasvaa, kasvata kuntoa, kehitä voimaa ja huolla kehoasi

16 ja 9 hengen ryhmätreeneissä keskitytään parantamaan yleisesti tärkeitä fyysisiä ominaisuuksia, kuten hengitys- ja verenkiertoelimistön ja lihaksiston kestävyyttä, voimaa, liikkuvuutta, koordinaatiokykyä ja ketteryyttä.


Ryhmätreeneihin voit lunastaa oman paikkasi 5x, 10x ja 20x kertakorteilla.​​​​​​​

LIVE RYHMÄTREENIT

Fit24 Ryhmätreenit tarjoaa täysin uudistuneen konseptin toiminnalliseen harjoitteluun ja kehonhuoltoon kohdennetummin pienemmissä ryhmissä.

Ryhmätreenit ovat LIVE-tunteja, joissa ohjaaja opastaa ja tsemppaa koko treenin ajan. Tarjolla on laadukasta ja uudistettua toiminnallista treeniä sekä monipuolisia kehonhuollollisia pienryhmätreenejä (tuntikuvaukset alempana).

Ryhmätreenit rullaavat Fit24 CENTERillä (Kauppakeskus Brunnilla) maanantaista perjantaihin ja sunnuntaisin.


Aikataulu / Varausjärjestelmä:

Aikataulu näyttää yhden päivän kerrallaan. Ylävalikosta pääset halutessasi "sorttaamaan" sekä kategoriaa, että päivämäärää. Kalenterikuvakkeesta voit vaihtaa kuukauden.

Paikan voit varata joko kirjautumalla sisään ja klikkaamalla tunnin nimeä tai Fit24 Klaukkala sovelluksella.

LATAA FIT24 KLAUKKALA APP

Sovelluksella voit varata / perua paikan ryhmätreeneihin, sekä kulkea kuntokeskusten ovista.


Vaihtoehtoisesti voit myös rekisteröityä alla olevasta linkistä ja varata paikan suoraan nettisivuilta.

Ryhmätreenitunneille ilmoittautuminen

Ryhmätreenitunneille tulee aina ilmoittautua. Treeneihin ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta. Kun saavut kuntokeskukseen ja näytät kulkuavaimesi ovilukijaan tai kuljet ovista Fit24 Klaukkala -sovelluksella, kuittaat itsesi samalla tunnille.

Tunnin voi varata 3 viikkoa ennen tunnin alkua. Varauksia voi olla 4 kerrallaan.

Mikäli tunti on täynnä, voit laittaa itsesi jonoon. Saat Fit24 Klaukkala -appiin viestin, kun tunnilta vapautuu paikka. Muistathan sallia puhelimestasi app-ilmoitukset, jotta saat tiedon vapaasta paikasta heti!

Jos et ota jonottamaasi paikkaa vastaan, muistathan perua varauksesi. Fit24 ei pysty takaamaan paikkojen saatavuutta ryhmätreenitunneilla ym., joilla paikkoja on rajoitettu määrä.

Kaikki tuntimuutokset päivittyvät suoraan varausjärjestelmään.

Tunnin peruminen

Mikäli et pääse osallistumaan varaamiisi treeneihin, peru varaus. Varauksen pystyy perumaan varausjärjestelmässä sovelluksella tai nettisivuilla viimeistään tuntia ennen ryhmätreenintunnin alkua.

Jos unohdat perua varauksen 1 kuukauden sisällä 2x, menevät varaustunnukset 7 päiväksi lukkoon.

Toivoisimme asiakkailta huolellisuutta, jotta tyhjiltä varauksilta säästyttäisiin ja jokainen pääsisi liikkumaan tunneille. Eli peruthan varaamasi ajan HETI, jos et ole tulossa tunnille. Tällöin jonossa olevat pääsevät tunnille ja saavat mahdollisimman pian tiedon asiasta.

​​​​​​​Sovellus lähettää jonossa olijoille automaattisesti viestin, kun tunnille vapautuu paikka (kunhan sovelluksen ilmoitusasetukset on hyväksytty ja ovat päällä).


TUNTIKUVAUKSET

Fit24CROSS

Fit24CROSS on tehokas toiminnallinen tunti, joka kuormittaa lihaksistoa vaihtelevasti ja haastaa monipuolisesti!

Fit24CROSS harjoittelu parantaa kestävyyttä, lihaskuntoa, lihasvoimaa, liikehallintaa sekä liikkuvuutta. Liikeradat ovat tunnilla luontaisia ja sellaisia, joita tarvitsemme jokapäiväisessä elämässämme muutoinkin. Toiminnalliset liikkeet ovat myös turvallisia ja terveellisiä, kun ne suoritetaan teknisesti oikein. Crossitreeniä tehdään 16 hengen ryhmätreeneissä, valmentajiemme laadukkaassa ohjauksessa.

Valittavissasi on kolme erilaista toiminnallisen treenin tuntia: Fit24CROSS Basic, Fit24CROSS Intense ja Fit24CROSS Power.

Fit24 CROSS Basic ja Intense -tunnit koostuvat osuuksista, joissa kehitetään voimatasoja isoilla moninivelliikkeillä, sekä aerobisesta osuudesta. Fit24CROSS Basic -tunti kestää 60 minuuttia ja Fit24CROSS Intense tunti kestää 70 minuuttia. Fit24 Cross Intense eroaa Basic tunnista myös työsarjojen määrissä, joita on Intense tunnissa enemmän.

Fit24CROSS Power -tunti (60min) keskittyy pääasiassa voimatasojen kasvattamiseen (ei sisällä aerobista osuutta). Fit24CROSS Power -tunneilla on teemana yläkroppa, alakroppa tai keskivartalo.

Fit24CROSS -tunnit toteutetaan kiertoharjoitteluna aikaa vastaan ja treeneissä tehdään monipuolisia liikkeitä kehonpainolla ja erilaisilla välineillä. Tätä varten Fit24 Centerin Crossisalista löytyy viimosen päälle puitteet ja välineet, mm. ATX toiminnallinen crossikehikko, 4 kyykkypaikkaa, wallball-heittoseinä, nyrkkeilysäkki, köydet, boksit, levytangot, käsipainot, spinning-pyörät, SkiErg -hiihtolaitteet sekä kahvakuulat.

Fit24CROSS sopii kaikille! Fit24CROSS -treenit ovat intensiivisiä, jolloin lyhyen ajan sisällä tehdään paljon töitä. Suuri osa treeneistä tehdään aikaa vastaan, mikä mahdollistaa tulosten ja kehittymisen seuraamisen. Painoja ja toistomääriä säätämällä voit päättää, kuinka haastavan tunnista itsellesi haluat.

Toiminnallinen treeni kuluttaa tehokkaasti energiaa, joten se tukee hienosti painonpudotusta tai kiinteytymistä. Kuntosalikävijöille Fit24CROSS tarjoaa inspiraatiota, haastetta ja uusia virikkeitä!

Fit24BODY

Fit24BODY tarjoaa liikkuvuutta, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota. Fit24BODY -tunnilla huolletaan kehoa aktiivisilla, mutta turvallisilla harjoitteilla. Pääpaino kehon asentojen ja liikkeiden hallinnassa. Tavoitteena on kudoksen kuormittaminen turvallisesti hallituilla liikeradoilla ja liikelaajuuksilla ilman virheellisesti kuormittavia voimia.


Kehon huoltaminen on tärkeä osa harjoittelun kokonaisuutta. Tunnilla vetreytetään ryhtiä, harjoitetaan syviä lihaksia sekä tasapainoa. Tunnin alussa lämmitellään lihakset ja lopputunnista lihaksia venytellään rauhallisesti.


FASCIAMETHOD

FASCIAMETHOD sopii kaikille, jotka haluavat vähentää kipua, särkyä ja jäykkyyttä kehossa.

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Tunnilla yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille ja liikehallintaharjoittelu. FasciaMethod on myös loistava oheisharjoittelumuoto.


UUTUUS: Fit24 Circuit

Kiertoharjoittelussa tehdään aerobista kuntoa, lihaskuntoa ja voimaa parantavia liikkeitä. Liikkeet suoritetaan käyttäen erilaisia Crossisalista löytyviä välineitä. Treeni tehdään kierroksittain ja kierrosten välissä pidetään tauko. Harjoittelun tehon säädät oman kuntosi mukaan. Lämmittely sisältyy tuntiin. Tunnin sisältö vaihtelee ohjaajan mukaan.