Fit24 Klaukkala -sovellus

Fit24 Klaukkala -sovelluksen löydät omasta sovelluskaupastasi; AppStoresta sekä Google Play kaupasta nimellä Fit24 Klaukkala.

SOVELLUKSEN KÄYTTÖ VAATII REKISTERÖITYMISEN

Jokaisen asiakkaamme tulee rekisteröityä käyttäjäksi järjestelmään. Rekisteröityessä luot itsellesi käyttäjätunnuksen (Fit24 Kuntokeskukselle antamasi sähköpostiosoitteesi) ja salasanan. Sähköpostin tulee olla sama, jonka olet asiakkuuden aktivoinnin yhteydessä antanut. Tällöin järjestelmä ymmärtää sinun olevan yksi ja sama henkilö ja näet oikeat avain-/laskutustiedot.

Sovelluksella voit:

  • varata paikan ryhmäliikuntaan tai kuntosalille
  • lukea kuntosalin tärkeimpiä uutisia
  • ostaa asiakkuuden tai lahjakortteja palveluihimme
  • lähettää viestiä asiakaspalveluun
  • kulkea kuntokeskuksen ovista (ominaisuus tulossa)

Sovellukseen koodataan tällä hetkellä myös toimintoa, joka kertoo kuinka paljon kuntosalilla on treenaajia. Voit siis sovelluksesta kätevästi tarkastaa reaaliaikaisen asiakasmäärän mikäli haluat välttää ruuhka-ajat.​​​​​​​

Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan sovelluksesta tai verkkosivustomme oikeasta ylälaidasta klikkaamalla "Kirjaudu sisään" ja "Unohtuiko salasana".

Mikäli sinulla on kehitysideoita sovellukseen liittyen, laitathan meille viestiä suoraan sovelluksesta tai asiakaspalvelu@fit24.fi.

Sovellusta ei ole pakko ottaa käyttöön. Kuntosalille voit kulkea myös kulkuavaimellasi.