Ajankohtaista

Täältä löydät kuntokeskuksesi tuoreimmat uutiset!

Fit24 Koronainfo - Päivitetty ma 1.3.2021

HYGIENIAOHJEET JA ERITYISTOIMENPITEET FIT24 KUNTOKESKUKSISSA

Lue lisää

LIVESTREAM​​-RYHMÄLIIKUNTATUNNIT

Fit24 Klaukkalan Premium-asiakkuudella voit hyödyntää Titan24 Kuntokeskuksen kaikkia Livestream-ryhmäliikuntatunteja veloituksetta 31.3.2021 saakka!

Lue lisää

Klaukkalan Fit24 Kuntokeskukset pysyvät toistaiseksi avoinna niin kauan, kunnes viranomainen toisin määrää. Etelä-Suomen Aluehallintovirasto sulkee maanantaista 1.3. lähtien useiden Uudenmaan alueen kuntien liikuntapaikat ja kuntosalit. Sulku ei toistaiseksi koske Nurmijärveä, mutta sanomattakin on selvää, että nyt on todella tärkeää kunkin muistaa omassa treenissään hygienia- ja turvallisuusohjeet! Me teemme kaikkemme, että kuntosalit pysyvät auki, mutta me tarvitsemme teidän apuanne.

Lue lisää


Etelä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) uuden rajoituksen mukaan Uudellamaalla KAIKISSA yli kymmenen henkeä kerrallaan vetävissä tiloissa on pystyttävä säilyttämään kahden metrin etäisyys toiseen ihmiseen.

Lue lisää


Meillä voit maksaa myös liikuntaeduilla!

Meillä käy maksuvälineenä mm. Smartum, ePassi, Edenred sekä Eazybreak.

Lue lisää

Ilmanpuhdistusjärjestelmä Fit24 Kuntokeskuksissa!

Premium- ja Xpress-kuntokeskuksiin on asennettu Cair Dep 900 -sisäilmanpuhdistimet.

Lue lisää

FIT24 FYSIOTERAPIAN JA HIERONNAN TIETOJÄRJESTELMÄNÄ TOIMII DIARIUM

Fit24 käyttää hieronta- ja fysioterapia-asiakkaiden terveystietojen kirjaamiseen ja säilytykseen Diarium nimistä potilastietojärjestelmää.

Lue lisää

Fit24 Viikkotreenit

Premium-asiakkuudella saat joka viikko päivittyvät Fit24 Trainerin laatimat kuntosaliohjelmat viikoittain puhelimeesi.

Lue lisää

Tulossa: Fit24 Sovellus!

Olemme vaihtaneet asiakastietojärjestelmän. Uusi järjestelmä mahdollistaa paljon hienoja ominaisuuksia. Iso uutuus on Fit24 sovellus, joka julkaistaan Appstoressa ja Google Play-kaupassa piakoin. Sovelluksen kautta voit esimerkiksi tehdä varauksia palveluihimme tai voit käyttää sitä kulkuavaimena!

Lue lisää

Laskutustavan valinta

Toistaiseksi voimassa oleviin asiakkuuksiin (Premium, Xpress ja Xpress Plus) on mahdollista valita laskutustavaksi joko e-lasku, sähköpostilasku tai paperilasku.

Lue lisää


Hinnasto

VALITSE OMA ASIAKKUUTESI TAI TREENIKORTTISI JA ALOITA TREENIT NYT!

Lue lisää

Asiakaspalvelun aukiolot alkaen 4.1.2021

Asiakaspalvelu on poikkeuksellisesti keväällä ja kesällä 2021 avoinna maanantaista torstaihin klo 15.30-19.30, perjantaisin ja viikonloppuisin suljettu.

Lue lisää