Laskutustavan valinta

Toistaiseksi voimassa oleviin asiakkuuksiin (Premium, Xpress ja Xpress Plus) on mahdollista valita laskutustavaksi joko e-lasku, sähköpostilasku tai paperilasku.

Fit24 on vaihtanut asiakastieto/laskutusjärjestelmää vuodenvaihteessa. Toistaiseksi voimassa olevien asiakkuuksien laskutustavaksi on nyt mahdollista valita myös sähköpostilaskutus.

Laskut voidaan lähettää myös verkkopankkiin. E-laskut voi tilata verkkopankissa omalla asiakaskoodilla, joka löytyy jo tulleelta laskulta.

Uusi järjestelmä pakottaa tulostuspalvelussa paperilaskuihin 5€ laskutuslisän. Laskutuslisältä voit välttyä, kun tilaat laskut sähköisenä.

Laskutustavan valinnasta ja siihen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen laskutus@fit24.fi.

Tammikuun laskut on lähetetty 8.1.2021

Asiakastieto-/laskutusjärjestelmän vaihdon vuoksi kaikki tammikuun laskut on lähetetty jälkikäteen. Jatkossa laskut tulevat uuden järjestelmän kautta kaksi viikkoa ennen eräpäivää. On mahdollista, että laskuissa on järjestelmäsiirroista johtuvia virheitä. Jos huomaat omassa laskussasi virheitä, niin ilmoitathan meille siitä laskutus@fit24.fi osoitteeseen, kiitos! Kaikki virheet korjataan mahdollisimman pian. Pahoittelemme uuden järjestelmän käyttöönotosta aiheutuvaa mahdollista haittaa!