Varaa aika PT ensitapaamiseen!

Etsitkö muutosta, joka kantaa pidemmälle kuin hetkelliset innostuksen puuskat? Fit24 Personal Training tarjoaa juuri sinulle räätälöityä valmennusta, joka vie sinut kohti tavoitteitasi turvallisessa ja kannustavassa ympäristössä.

Mikä on PT Ensitapaaminen? Ensitapaaminen on 30 minuutin mittainen keskusteluhetki, jossa pääset tutustumaan personal traineriimme ja heidän tapaansa työskennellä. Tämä on loistava tilaisuus kartoittaa tarpeesi ja tavoitteesi, sekä selvittää, miten voimme auttaa sinua matkallasi kohti parempaa hyvinvointia.

Miksi varata PT Ensitapaaminen?

  • Madalla kynnystä: Ensitapaaminen on suunniteltu tekemään valmennukseen tuleminen helpoksi ja stressittömäksi.
  • Tutustu valmentajaan: Saat mahdollisuuden tavata valmentajamme Eevan tai Matiaksen henkilökohtaisesti, mikä auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi ja varmaksi päätöksessäsi.
  • Yksilöllinen kartoitus: Valmentajamme kartoittavat terveyshistoriaasi, elämäntapaasi ja tavoitteitasi, jotta voimme suunnitella juuri sinulle sopivan valmennuksen.


Ensitapaamisen perusteella valmentajamme kertovat, miten voimme tukea sinua matkallasi ja mitä hyötyjä valmennus tuo sinulle.

Fit24 Valmentajat

  • Matias Pyykkö: Kuntosali- ja fysiikkavalmennus. Matias auttaa sinua oppimaan oikeat suoritustekniikat ja löytämään liikunnasta elämäntavan.
  • Eeva Vilén: Elämäntapamuutos, kuntosalivalmennus ja ravintoneuvonta. Eeva tarjoaa kannustavaa ja positiivista valmennusta, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.


Ota ensimmäinen askel kohti muutosta ja varaa PT Ensitapaaminen alla olevalla lomakkeella.

Saavuta tavoitteesi helpommin ja nopeammin!

30 min PT Ensitapaaminen 9,90 € (norm. 39,90€. Maksu tapaamisen yhteydessä).

Täytäthän alla olevan yhteydenottolomakkeen. Olemme sinuun pian yhteydessä!