Tuntikuvaukset

Lihaskunto ja voima:

FitShape

Fit24 UUTUUS! FitShape-tunnilla keskitytään päälihasryhmiin ja kestovoimaan 2-4 liikkeen sarjoissa pitkillä toistoilla. Alkuun tehdään monipuolinen lämmittely, jossa aktivoidaan treeniin tarvittavat lihakset ja tukilihakset.

Tunnilla käytetään eri välineitä ja tunnin haastavuutta voit itse säädellä valitsemillasi painoilla. FitShape sopii sekä aloittelijoille, että kokeneille kuntoilijoille. Tule parantamaan lihaskuntoa, kestovoimaa, tasapainoa ja lihasten yhteistyötä!

BODYPUMP®

Les Mills BODYPUMP® haastaa koko kehon vahvistaen sitä. Tunnilla käydään läpi kaikki lihasryhmät intensiivisesti pitkien toistosarjojen kautta. Tehokkuuden ansiosta saat nopeasti tuloksia; BODYPUMP®-lihaskestävyysharjoittelu kuluttaa treenin aikana paljon energiaa, polttaa rasvaa ja tukee näin kiinteytymistä. Koska BODYPUMP® on yksinkertaista, on sen aloittaminen helppoa; tunti sopii hyvin kaikille, jotka haluavat tehokkaan kokovartalotreenin tunnissa.

KAHVAKUULA

Kahvakuula on tehokasta ja monipuolista! Oikein tehtynä tehokas ja turvallinen tapa lihasvoiman, aerobisen kestävyyden ja keskivartalon hallinnan kehittämisessä. Kahvakuulaharjoittelu kohdistuu sekä päälihasryhmiin että asentoa ylläpitäviin keskivartalon ja lantion seudun lihaksiin. Sopii myös painonpudotukseen ja -hallintaan.

Fit24 CROSS

Tehokasta treeniä ja yhdessä onnistumista! Fit24 CROSS on monipuolinen toiminnallisen treenin tunti, joka haastaa monipuolisesti ja kuormittaa vaihtelevasti lihaksistoa. Crossitreeniä tehdään 12 hengen ryhmäliikuntatunnilla, valmentajiemme laadukkaassa ohjauksessa. Fit24 CROSS harjoittelu parantaa kestävyyttä, lihaskuntoa, lihasvoimaa, liikehallintaa sekä liikkuvuutta.

Tunti koostuu osuudesta, jossa kehitetään voimatasoja isoilla moninivelliikkeillä, sekä aerobisesta osuudesta. Tunti toteutetaan kiertoharjoitteluna aikaa vastaan ja treenissä tehdään monipuolisia liikkeitä kehonpainolla ja erilaisilla välineillä. Tätä varten ryhmäliikuntasalista löytyy viimosen päälle puitteet ja välineet, mm. ATX toiminnallinen crossikehikko, 4 kyykkypaikkaa, wallball-heittoseinä, nyrkkeilysäkki, köydet, boksit, levytangot, käsipainot sekä kahvakuulat.

Tunti sopii kaikille! Painoja ja toistomääriä säätämällä voit päättää, kuinka haastavan tunnista itsellesi haluat. Toiminnallinen treeni kuluttaa tehokkaasti energiaa, joten se tukee hienosti painonpudotusta tai kiinteytymistä. Kuntosalikävijöille Fit24 CROSS tarjoaa inspiraatiota, haastetta ja uusia virikkeitä!

Fit24 CROSS Basic tunti kestää 45 minuuttia ja Fit24 CROSS Intense tunti kestää 60 minuuttia. Fit24 Cross Intense eroaa Basic tunnista myös työsarjojen määrissä, joita on Intense tunnissa enemmän.

Lue lisää>>

Kehonhuolto:

Fit24BODY

Liikkuvuutta, voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota.
Fysioterapeutin ohjauksessa tapahtuvaa kehonhuoltoa aktiivisilla, mutta turvallisilla harjoitteilla. Pääpaino kehon asentojen ja liikkeiden hallinnassa. Tavoitteena kudoksen kuormittaminen turvallisesti hallituilla liikeradoilla ja liikelaajuuksilla ilman virheellisesti kuormittavia voimia.

FASCIAMETHOD

FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. Tunti sopii kaikille, jotka haluavat vähentää kipua, särkyä ja jäykkyyttä kehossa. FasciaMethod on myös loistava oheisharjoittelumuoto.

Tunnilla yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille ja liikehallintaharjoittelu.

PILATES

Pilates vahvistaa erityisesti keskivartalon tukilihaksia eli corea. Pilates-menetelmän avulla saat voimaa selkään, syviin vatsalihaksiin ja lantioon. Pilatesharjoittelulla saat vartalostasi vahvan ja sulavalinjaisen. Tunneilla hyödynnetään erilaisia pienvälineitä ja hellävaraisena voimaharjoitteluna sopii myös aloittelijoille.

YIN JOOGA

Yin joogalle on tyypillistä passiiviset asennot kevyellä ja pehmeällä venytyksellä. Yinissä halutaan päästä venyttämään sidekudosta lihasten sijaan. Sidekudoksen venyttäminen onnistuu juuri sillä, ettei venytykseen mennä liian syvälle ja siinä pysytään pidemmän aikaa. Tunneilla keskitytään paljon lantion ja alaselän alueille, koska näillä alueilla on erityisen paljon sidekudosta, ja sinne varastoituu joogafilosofian mukaan helposti fyysisiä ja henkisiä jännitteitä.

KEHONHUOLTO

Kehon huoltaminen on tärkeä osa harjoittelun kokonaisuutta. Tunnilla vetreytetään ryhtiä, harjoitetaan syviä lihaksia sekä tasapainoa. Tunnin alussa lämmitellään lihakset rauhallisten liikkuvien venytysten avulla ja lopputunnista venytellään lihakset perusteellisesti. Tunti on rauhallinen ja miellyttävä. Tämä tunti sopii kuntoon katsomatta kaikille.

Sisäpyöräily:

Sisäpyöräily on hauskaa ja turvallista. Sisäpyöräily kehittää kuntoa, polttaa rasvaa ja on lempeä liikuntamuoto nivelille.

SISÄPYÖRÄILY 50 MIN

Hauska ja tehokas tunti, jossa poljetaan musiikin tahdissa, ohjaajan opastuksella, eri vastuksia ja nopeuksia hyväksikäyttäen. Tunti sopii kaikentasoisille polkijoille.

50 minuutin sisäpyöräilytunnilla poljetaan aina kolme rankempaa työkappaletta yhtä palauttavaa kappaletta kohden. Vaihtelevuus ja tehokkuus takaavat kehittävän ja koukuttavan treenin! Pyörän vastusta säätämällä saat tehtyä juuri niin raskaan harjoituksen, kuin itse haluat.

Kuntoa kehittävä!

SISÄPYÖRÄILY 60 MIN

60 minuutin sisäpyöräilytunti tarjoaa äärimmäisen tehokkaan perus- ja vauhtikestävyysharjoituksen, jossa ajoittain liikutaan myös maksimikestävyysalueella. Musiikin tempo vaihtelee hitaasta nopeaan eli tiedossa on raskaita nousuja, nopeita kiihdytyksiä sekä kaikkea siltä väliltä.

60 minuutin tunnilla on ensin lämmittely, jonka jälkeen on työosuus ilman palautuskappaleita. Lopuksi jäähdytellään ja venytellään. Tunti sopii kaikentasoisille polkijoille; Tunti on rankka, mutta jokainen pyöräilee oman kunnon ja tuntemuksen mukaan.

Erittäin rasittava harjoitus, mutta aina voi keventää!

SuperSeniorit:

Teema

Teema-tunnilla nimensä mukaisesti vaihtuvat teemat! Samaa teemaa käsitellään aina 5 tunnin ajan. Tuntien teemoina ovat esimerkiksi voima, syke, NHS, kahvakuula, lihaskunto ja kehonhuolto. Kaikki tunnit sisältävät monipuolisen loppuvenyttelyn.

Kiertoharjoittelu

Ohjattu kiertoharjoittelu-tunti, jossa tehdään niin lihasvoimaa, tasapainoa kuin kestävyyttäkin parantavia harjoituksia.

Syvävenyttely

Sulata jäykkyys ja lihasjumit. Venytykset ovat pitkäkestoisia. Tunnilla rentoudutaan ja palautetaan koko kehon lihaksistoa rauhallisin pitkäkestoisin venytyksin. Tunnilla ei käytetä välineitä​​​​​​​.