Fit24 Asiakaskirje 2/2021

Helmikuu on ollut täynnä jännittäviä käänteitä, kun AVI päivittää rajoituksiaan kuntosalien osalta. Noudatamme Fit24 kuntokeskuksissa tarkasti viranomaisohjeistuksia ja tästä kirjeestä löydät päivitetyn koronaohjeistuksemme. Pidetään katse kuitenkin myös mukavemmissa jutuissa: Meillä on teille pian iso yllätys!

Vielä ehdit vastata Fit24 Asiakastyytyväisyyskyselyyn

Muistathan vastata Fit24 asiakastyytyväisyyskyselyyn 28.2. mennessä, jos et jo sitä tehnyt! Mikäli et saanut linkkiä sähköpostiisi, pyydä se asiakaspalvelusta. Palautteesi on meille todella tärkeää, jotta voimme rakentaa Fit24 Kuntokeskuksesta entistäkin viihtyisämmän ja monipuolisemman treenipaikan. Syksyn kehityspäätökset tehdään osittain asiakastyytyväisyyskyselyn pohjalta, joten vastaamalla voit todella vaikuttaa!

Arvomme asiakastyytyväisyyskyselyyn vastanneiden kesken huikean mustan Polar Vantage V2 HR (M/L) Premium-Multisportkellon + Polar H10 sykesensorin. Paketin arvo 549€!Fit24 Koronainfoa on päivitetty

AVIn uudet rajoitukset ovat voimassa torstaista 25.2.2021 alkaen. KAIKISSA yli kymmenen henkeä kerrallaan vetävissä tiloissa on siten pystyttävä säilyttämään kahden metrin etäisyys toiseen ihmiseen. Fit24 kuntokeskuksissa tämä tarkoittaa sitä, että treenaajat eivät saa olla lähellä toisiaan ja lähikontaktit tosiasiallisesti pystytään välttämään.

Jollei kontaktien välttäminen kuntosalilla ole mahdollista, sali voidaan AVIn tai kunnan päätöksellä sulkea kokonaan. Henkilökunta aloittaa toimenpiteet turvavälien suurentamiseksi välittömästi, eli tämä tarkoittaa mm. pukuhuoneiden asiakasmäärien rajoittamista sekä laitteiden siirtoja kuntosaleilla. Toivomme, että sinä treenaajana otat tämän huomioon ja pidät 2 metrin välin toiseen treenaajaan. Tällä voimme toivottavasti välttää kuntosalien sulkemisen viranomaisen toimesta.

Ryhmäliikunnat ovat Keusoten suositusten mukaisesti tauolla 31.3.2021 asti.

Teemme treenien viihtyvyyden ja turvallisuuden eteen kovasti töitä. Huollamme laitteet säännöllisesti ja noudatamme kuntokeskuksissa tarkkoja päivittäisiä siivous- ja hygieniarutiineja. Meillä on sairaalatasoinen ilmanpuhdistusjärjestelmä, hyvä ilmanvaihto ja jatkuva tehostettu siivous. Höyrytämme ja desinfioimme laitteet säännöllisesti ja kehitämme viihtyvyyttä koko ajan.

SALIETIKETTI

TÄRKEÄÄ INFOA

Lue lisää

Ajantasainen koronaohjeistus löytyy aina nettisivujemme Ajankohtaista -osiosta.


Empire strikes back!

Koronatilanne saattaa yrittää lannistaa itse kutakin, mutta katse pidetään silti vahvasti tulevaisuudessa!​​​​​​​

Olemme tehneet alustavia suunnitelmia, jotta voisimme rakentaa Fit24 kuntokeskuksesta teille entistäkin monipuolisemman ja viihtyisämmän treenipaikan. Ensi viikolla meillä on teille iso yllätys! Pysy kuulolla!

Antoisia treenejä!

Sanja Kiviniemi

Palvelupäällikkö