Tiedote ryhmäliikunnoista kesä 2021

Fit24 Ryhmäliikunta starttaa monipuolisella kalenterilla elokuussa! Mukana mm. uudistunut ja suosittu Fit24 CROSS.

Ryhmäliikunnat tauolla heinäkuun loppuun asti

Arvoisa asiakkaamme, ryhmäliikunnat ovat tauolla koronatilanteen vaatimien turvallisuussuositusten ja tilanteen aiheuttamien taloudellisten seurausten vuoksi kesäkauden ajan. Olemme koko epidemiatilanteen ajan noudattaneet tiukasti valtioneuvoston ja Keusoten suosituksia. Tällä hetkellä Keusote suosittaa yksilöharrastamista ja valtioneuvoston exit-suunnitelman mukaisesti aikuisten ryhmäharrastukset sisätiloissa voivat alkaa elokuussa. Tartuntatautilain vaatiman 2 metrin turvavälin vuoksi ryhmäliikuntasali ja spinning-sali ovat kuntosalikäytössä. Nykyisessä tilanteessa emme myöskään voi tarjota tunteja täydellä laajuudella ja hyvin rajoitetuilla viikkotuntimäärillä ryhmiä ei myöskään voida aloittaa. Pahoittelemme tilannetta, toivomme, että jaksatte hetken vielä odottaa ja liitytte mukaamme ryhmäliikuntatreeihin loppukesällä.

Premium-asiakkuuteen kuuluvat Livestream-tunnit jatkuvat toistaiseksi. Liity suljettuun Facebook-ryhmään alta:​​​​​​​


LIVE-tunnit starttaavat elokuussa!

Kaikki ryhmäliikuntatunnit alkavat elokuun alussa täydellä tuntikalenterilla! Kesän loppupuolella pääsemme jatkamaan iloista ryhmäliikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä, monipuolisella lukkarilla osaavien ja innostavien ohjaajien ohjauksessa.

Ryhmäliikuntasali on täysin uudistettu. Uusi sali on toimivampi ja tarjoaa liikkujille monipuolisempia treenimahdollisuuksia.

Ryhmäliikuntasali on käytössäsi ympäri vuorokauden omatoimisia treenejä varten. Kesän aikana sali täydentyy myös runsaalla toiminnallisella kalustolla.

Ryhmäliikuntasaliin on tulossa kesällä ATX® FUNCTIONAL RIG -harjoituskehikko, joka vie mm. Fit24 CROSS tunnit täysin uudelle tasolle! Fit24 CROSS on Fit24 Kuntokeskuksen oma konseptoitu treeni ja tehokas toiminnallinen tunti, joka kehittää samanaikaisesti voimaa, kestävyyttä, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja nopeutta.

Ryhmäliikuntatuntien varaaminen vaatii rekisteröitymisen:


Tarvitsetko kuntosaliohjelman?

Fit24 Trainer ja Fit24 fysioterapeutit ovat käytettävissäsi, jos tarvitset kuntosaliohjelman. Kuntosaliohjelma voi olla muutakin kuin laitetreeniä; Kuntosaliohjelma voi sisältää ryhmäliikuntaelementtejä, esimerkiksi spinning-pyörällä vastustreeniä, kahvakuulaharjoitteita tai toiminnallista harjoittelua.

Muistathan myös Fit24 Viikkotreenit omassa Wellness-sovelluksessasi (Premium-asiakkuus)! Viikkotreeniohjelmat ovat sovelluksessa valmiina sinua varten. Jos tarvitset henkilökohtaisen treenisuunnitelman, ole yhteydessä asiakaspalveluumme!