Jumppiin jatkossa 20 hlöä/tunti

Valittujen tuntien osalta varaus on muutettu aluekohtaiseksi: Ryhmäliikunta-alueelle mahtuu 16 henkeä ja Fit24 CROSS -alueelle 4 henkeä.

Huomioithan varatessasi, että varausjärjestelmä tarjoaa aluekohtaiset tuntivaraukset erikseen.

Ryhmäliikuntatunnin varaaminen ja peruminen

Jumppatunneille tulee ilmoittautua etukäteen varausjärjestelmän kautta. Jos et pääse paikalle, muistathan myös perua varauksesi.

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan sähköisesti etukäteen varausjärjestelmän kautta. Kun saavut kuntokeskukseen ja näytät kulkuavaimesi ovilukijaan tai kuljet ovista Fit24 Klaukkala -sovelluksella, kuittaat itsesi samalla tunnille.

Mikäli tunti on täynnä, voit laittaa itsesi jonoon. Saat Fit24 Klaukkala -sovellukseesi viestin, kun tunnilta vapautuu paikka. Jos et ota jonottamaasi paikkaa vastaan, muistathan perua varauksesi.

Mikäli et pääse osallistumaan varatulle ryhmäliikuntatunnille, peru varaus. Varauksen pystyy perumaan varausjärjestelmässä viimeistään tuntia ennen ryhmäliikuntatunnin alkua. Mikäli et saavu tunnille tai et kuittaa itseäsi tunnille kolmesti (eli kulje kulkuavaimella TAI sovelluksella ovesta), menevät varaustunnuksesi lukkoon viikon ajaksi.

Ryhmäliikuntatuntien varaaminen vaatii rekisteröitymisen. Näppärimmin varaat tunnin Fit24-sovelluksella.

Jos et lataa sovellusta, rekisteröidy Fit24 käyttäjäksi ja varaa tunti nettisivuilta.


Tervetuloa mukaan iloiseen ryhmäliikuntaan toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä, monipuolisella lukkarilla sekä osaavien ja innostavien ohjaajien ohjaukseen!

Ryhmäliikuntasali on täysin uudistettu. Uusi sali on toimivampi ja tarjoaa liikkujille monipuolisempia treenimahdollisuuksia.

Ryhmäliikuntasali on käytössäsi ympäri vuorokauden omatoimisia treenejä varten. Sali on täydentynyt myös runsaalla toiminnallisella kalustolla.

Ryhmäliikuntasaliin on tullut mm. ATX® FUNCTIONAL RIG -crossikehikko, joka vie mm. Fit24 CROSS tunnit täysin uudelle tasolle! Fit24 CROSS on Fit24 Kuntokeskuksen oma konseptoitu treeni ja tehokas toiminnallinen tunti, joka kehittää samanaikaisesti voimaa, kestävyyttä, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja nopeutta.


Tarvitsetko kuntosaliohjelman?

Fit24 Trainer ja Fit24 fysioterapeutit ovat käytettävissäsi, jos tarvitset kuntosaliohjelman. Kuntosaliohjelma voi olla muutakin kuin laitetreeniä; Kuntosaliohjelma voi sisältää ryhmäliikuntaelementtejä, esimerkiksi spinning-pyörällä vastustreeniä, kahvakuulaharjoitteita tai toiminnallista harjoittelua.

Jos tarvitset henkilökohtaisen treenisuunnitelman, ole yhteydessä asiakaspalveluumme!