Palvelut

Sinä olet meille tärkeä!

Iloista ryhmäliikuntaa, hyvinvoinnistasi huolehtimista ja huoletonta salitreeniä kahdella eri kuntosalilla. Meille pääasioita ovat kehosi terveydestä, huoltamisesta ja toimintakyvystä huolehtiminen. Tästä syystä tarjoamme myös ensiluokkaiset hieronta-, fysioterapia- ja Personal Training -palvelut. Tutustu liikuntapalveluihimme alta!

Kuntosalit

Fit24 Premium

Premium-kuntosalilta löytyy kattava valikoima painopakkalaitteita, vapaita painoja sekä vipuvarsilaitteita. Laitteistomme riittää aktiivitreenaajan tarpeisiin, mutta sopii erinomaisesti myös aloittelijoille.

Lue lisää

Fit24 Xpress

Fit24 Xpress on pääpainoltaan vapaan- ja toiminnallisen harjoittelun sali. Salilla on tilaa yli 600m2, paljon painopakkalaitteita, vapaaharjoittelutilaa sekä toiminnallista kalustoa.

Lue lisää


Innostavaa ja iloista ryhmäliikuntaa toimivassa ja inspiroivassa ympäristössä. Tervetuloa treenaamaan monipuolisesti LIVE-tunneillemme!

Lue lisää


Fit24 Fysioterapia

Meille pääasioita ovat kehosi terveydestä, huoltamisesta ja toimintakyvystä huolehtiminen. Tästä syystä tarjoamme myös ensiluokkaista fysioterapiaa molemmissa toimipisteissä.

Lue lisää

Fit24 Hieronta

Oletko jumissa? Anna hetki aikaa itsellesi! Hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla.

Lue lisää


Fit24 Valmennuspalvelut

Valmennuksessa panostamme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Lue lisää

SuperSeniorit

Me olemme sitä mieltä, että ikä on vain numeroita.

Lue lisää


Lapsiparkki

Ikärajaton lapsiparkkimme palvelee Premium-kuntokeskuksessa arkisin.

Lue lisää

HENKILÖKUNTA

Tutustu Fit24 tiimiin!

Lue lisää


Muut palvelut

Treenit jatkuvat Fit24 Kuntokeskussa 24h vuoden ympäri. Kuntosalit on laitteiston puolesta suunniteltu vaativampaankin makuun, jotta harjoittelukokonaisuus on mahdollisimman monipuolinen ja treenikokemus ainutlaatuinen.

Parkkipaikkoja on riittävästi ja molemmat kuntokeskukset ovat huippuilmastoidut. Tilat ovat siistit ja laitteet huolletut. Klaukkalan Fit24 Kuntokeskuksissa siivotaan joka arkipäivä. Lisäksi molempiin keskuksiin on asennettu kesällä 2020 sairaalatasoiset ilmanpuhdistusjärjestelmät. On todella siistiä, kun paikat on kunnossa!

Toiminnassamme korostuu aito kunnioitus ja arvostus ihmisiä kohtaan. Tulet huomaamaan, että Fit24 asiakkaana saat yksilöllistä ja laadukasta palvelua. Toimimme vastuullisesti sekä reilusti jokaisessa tilanteessa.

TUTUSTU VIIKON AJAN VAIN 1€!

​​​​​​​TULE KOKEILEMAAN KUNTOSALEJA JA RYHMÄLIIKUNTAA VAIN 1€/7PÄIVÄÄ!

Tervetuloa tutustumaan liikuntapalveluihimme viikon ajan vain yhdellä eurolla. Uskomme, että viihdyt!

Oheisella lomakkeella saat itsellesi 7 PÄIVÄN tutustumisjakson kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntaan. Kokeilu ei sido sinua mihinkään! Voit siis huoletta tutustua liikuntapalveluihimme. Täytä kentät huolellisesti ja pääset heti tutustumaan!

Lue lisää